Ciasteczka jabłkowe HiPP BIO 150 g
Udostępnij na FacebookuCiasteczka jabłkowe HiPP BIO Owocowa radość chrupania - bez dodatku cukru! Idealne dla małych rączek Nasze wesołe, owocowe Ciasteczka jabłkowe powstają ze starannie wyselekcjonowanych, pełnoziarnistych zbóż. Oczywiście w ekologicznej jakości BIO! Wszystkie składniki BIO używane do produkcji Ciasteczek jabłkowych HiPP pochodzą z gospodarstw ekologicznych, w których uprawy i hodowle prowadzi się w sposób całkowicie naturalny, bez stosowania środków chemii rolnej.
                            
                            1 szt  - 0,150 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 9062300124122                        
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Ciasteczka jabłkowe HiPP BIO
Owocowa radość chrupania - bez dodatku cukru! Idealne dla małych rączek
Nasze wesołe, owocowe Ciasteczka jabłkowe powstają ze starannie wyselekcjonowanych, pełnoziarnistych zbóż. Oczywiście w ekologicznej jakości BIO!
Wszystkie składniki BIO używane do produkcji Ciasteczek jabłkowych HiPP pochodzą z gospodarstw ekologicznych, w których uprawy i hodowle prowadzi się w sposób całkowicie naturalny, bez stosowania środków chemii rolnej.
Składniki
mąka pszenna*, pełnoziarnista mąka pszenna*, zagęszczony sok jabłkowy* 18%, oleje roślinne* (olej kokosowy*, olej słonecznikowy*), wyciąg z jabłek, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, witamina B1.
*z rolnictwa ekologicznego
ZAWIERA GLUTEN
Ciasteczka mogą zawierać mleko, jaja, soję, orzechy i sezam.
Sposób przechowywania
przechowywać w temperaturze pokojowej
Nazwa producenta
HiPP
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | |
|---|---|
| Zawartość soli | 0,73 g | 
| Zawartość białek | 9,4 g | 
| Cukry | 12,1 g | 
| Zawartość węglowodanów | 67,1 g | 
| Kwasy tłuszczowe nasycone | 6,7 g | 
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 14,7 g | 
| Wartość energetyczna kJ | 1880 kJ | 
| Wartość energetyczna kcal | 447 kcal | 
 
            