1 kg
Kod kreskowy: 36251
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
cukier, MLEKO, margaryna
(oleje roślinne (palmowy, rzepakowy,
kokosowy, częściowo utwardzony palmowy)
w zmiennych proporcjach, woda,
emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów
tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych
i poliglicerolu), regulator kwasowości
(kwas cytrynowy)), JAJA, mąka PSZENNA,
mąka ziemniaczana, sól, substancje
spulchniające (difosforany, węglany
sodu).
Opis produktu
Ciasto parzone przekładane
Informacje dla alergików: pozostały tekst
MOŻE ZAWIERAĆ ORZECHY I SEZAM.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 2°C do 6°C
Adres producenta
CUKIERNIA WÓJCIK Spółka Jawna Aleja Lipowa 53, 05-252 Karpin
Adres zwrotny
CUKIERNIA WÓJCIK Spółka Jawna Aleja Lipowa 53, 05-252 Karpin
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1084 kJ / 259 kcal |
Tłuszcz | 19 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 8 g |
Węglowodany | 21 g |
w tym cukry | 13 g |
Białko | 1,4 g |
Sól | 0,18 g |