1 kg
Kod kreskowy: 36260
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Margaryna (oleje roślinne (palmowy,
rzepakowy, kokosowy, częściowo utwardzony
palmowy) w zmiennych proporcjach,
woda,
emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów
tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i
poliglicerolu),
regulator kwasowości (kwas
cytrynowy)),
biszkopt ((JAJA, mąka PSZENNA,
cukier, mąka ziemniaczana, substancje
spulchniające (difosforany, węglany sodu)),
MLEKO zagęszczone (MLEKO, stabilizatory
(fosforany sodu i cytryniany sodu),
MLEKO pełne w proszku,
MLEKO,
polewa ((cukier, tłuszcz roślinny
częściowo utwardzony (palmowy, rzepakowy),
proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu,
emulgatory (lecytyna rzepakowa, E476), aromaty)),
cukier,
cukier wanilinowy (cukier, etylowanilina),
żelatyna wieprzowa.
Opis produktu
Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe przekładane
Ciasto biszkoptowo tłuszczowe przekładane kremem śmietankowym.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
MOŻE ZAWIERAĆ INNE ORZECHY I SEZAM
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 2°C do 6°C
Adres producenta
CUKIERNIA WÓJCIK Spółka Jawna Aleja Lipowa 53, 05-252 Karpin
Adres zwrotny
CUKIERNIA WÓJCIK Spółka Jawna Aleja Lipowa 53, 05-252 Karpin
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1537 kJ / 367 kcal |
Tłuszcz | 26 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 10 g |
Węglowodany | 26 g |
w tym cukry | 14 g |
Białko | 6,5 g |
Sól | 0,08 g |