Crispy Natural chipsy z buraka o smaku winegret 18g
Udostępnij na FacebookuW trosce o Ciebie FOLIANY pomagają w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego oraz przyczyniają się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. POTAS pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni oraz prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego.
1 szt - 0,018 kg
Kod kreskowy: 5900238964776
Dodatkowe informacje
Producent
Kraj pochodzenia głównego składnika
Polska
Opis marketingowy
W trosce o Ciebie
FOLIANY pomagają w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego oraz przyczyniają się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
POTAS pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni oraz prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego.
Składniki
burak, ocet jabłkowy, zagęszczony sok cytrynowy, ekstrakt pieprzu czarnego w proszku, czosnek suszony.
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
3 - 30 °C
Nazwa producenta
Crispy Natural Sp. z o.o. Sp.k.
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | |
|---|---|
| Zawartość soli | 0,6 g |
| Zawartość białek | 11,6 g |
| Zawartość błonnika | 23,1 g |
| Cukry | 54,4 g |
| Zawartość węglowodanów | 55,2 g |
| Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0,5 g |
| Wartość energetyczna kJ | 1339 kJ |
| Wartość energetyczna kcal | 318 kcal |
| W porcji 18 g | |
| Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 4,2 g |
| Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 9,8 g |
| Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0,1 g |
| Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 241 kJ |
| Zawartość węglowodanów w porcji | 9,9 g |
| Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | <0,1 |
| Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 57 kcal |
| Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,1 g |
| Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 2,1 g |
| % RWS* w porcji | |
| Wartość energetyczna kcal (energia) | 3 %RWS |
| Wartość energetyczna kJ | 3 %RWS |
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0 %RWS |
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 %RWS |
| Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 4 %RWS |
| Zawartość węglowodanów (cukry) | 11 %RWS |
| Zawartość białek (ogólnie) | 4 %RWS |
| Zawartość soli (ogólnie) | 2 %RWS |
