CUKIER Z AGAWY BIO 250 G
Udostępnij na FacebookuEkologiczny cukier z agawy otrzymywany jest tradycyjnymi metodami z syropu z rdzenia agawy. Charakteryzuje go przyjemny smak, podobny do miodu. Cukier pozyskiwany z agawy jest słodszy od klasycznego cukru i jednocześnie posiada niższy indeks glikemiczny. Cukier z agawy to naturalna substancja słodząca, mogąca zastąpić cukier i sztuczne słodziki. Do czego można wykorzystać cukier z agawy bio? stanowi idealny dodatek do kawy i herbaty. Ponadto jest bardzo dobrze rozpuszczalny również w zimnych napojach; cukier z agawy to doskonały dodatek do wypieków, m.in. gofrów, naleśników, omletów i ciast, a także do sałatek owocowych, jogurtów i musli.
1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 5902340972847
Dodatkowe informacje
Producent
Instrukcje dotyczące przygotowania
Cukier z agawy to naturalna substancja słodząca, mogąca zastąpić cukier i sztuczne słodziki.
Stanowi idealny dodatek do kawy i herbaty. Ponadto jest bardzo dobrze rozpuszczalny również w zimnych napojach; cukier z agawy to doskonały dodatek do wypieków, m.in. gofrów, naleśników, omletów i ciast, a także do sałatek owocowych, jogurtów i musli.
Kraj pochodzenia głównego składnika
Spoza Unii Europejskiej
Opis marketingowy
Ekologiczny cukier z agawy otrzymywany jest tradycyjnymi metodami z syropu z rdzenia agawy. Charakteryzuje go przyjemny smak, podobny do miodu. Cukier pozyskiwany z agawy jest słodszy od klasycznego cukru i jednocześnie posiada niższy indeks glikemiczny. Cukier z agawy to naturalna substancja słodząca, mogąca zastąpić cukier i sztuczne słodziki.
Do czego można wykorzystać cukier z agawy bio?
stanowi idealny dodatek do kawy i herbaty. Ponadto jest bardzo dobrze rozpuszczalny również w zimnych napojach;
cukier z agawy to doskonały dodatek do wypieków, m.in. gofrów, naleśników, omletów i ciast, a także do sałatek owocowych, jogurtów i musli.
Składniki
Składniki: 100% ekologicznego cukru z agawy
Sposób przechowywania
przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w suchym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
powyżej 4 °C
Nazwa producenta
Look Food S. A.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 7 g |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0 g |
Zawartość węglowodanów (skrobia) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0 g |
Zawartość węglowodanów (alkohole wielowodorotlenowe - poliole) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 85 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 91 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 1603 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 378 kcal/100g |