Cukierki nimm 2
Udostępnij na FacebookuOwocowe cukierki zawierające 9 witamin. Wypełnione są pysznym sokiem owocowym w dwóch smakach: pomarańczowym i cytrynowym. nimm2 - Łakocie i witaminy.
1 szt - 0,050 kg
Kod kreskowy: 40144160
Dodatkowe informacje
Producent
Kraj
Kraj pochodzenia - Niemcy
Cechy
sok owocowy & witaminy
multiwitaminowe cukierki dla całej rodziny
Marka
nimm2
Składniki
syrop glukozowy
cukier
syrop glukozowo-fruktozowy
zagęszczone soki owocowe 1,3%* (z pomarańczy, limetek, cytryn, pomarańczy malinowych, aronii, czarnego bzu)
regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, kwas mlekowy)
kwas L-askorbinowy (witamina C)
skondensowane mleko odtłuszczone
aromaty naturalne
amid kwasu nikotynowego (niacyna)
octan DL-alfa-tokoferylu (witamina E)
D-pantotenian wapnia (kwas pantotenowy)
produkt z serwatki (z mleka)
ryboflawina (witamina B2)
chlorowodorek pirodoksyny (witamina B6)
chlorowodorek tiaminy (witamina B1)
kwas pteroilomonoglutaminowy (kwas foliowy)
cyjanokobalamina (witamina B12)
*odpowiada 5% soku owocowego
Adres firmy
ul. Przyokopowa 26
01-208 Warszawa
Nazwa firmy
Storck Sp. z o.o.
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Niemcy
Adres zwrotny
Storck Sp. z o.o.
ul. Przyokopowa 26
01-208 Warszawa
www.storck.pl
www.nimm2.com
Opis produktu
Owocowe cukierki zawierające 9 witamin. Wypełnione są pysznym sokiem owocowym w dwóch smakach: pomarańczowym i cytrynowym.
nimm2 - Łakocie i witaminy.
Przechowywanie
Chronić przed ciepłem i wilgocią!
Adres producenta
AUGUST STORCK KG
Waldstr. 27
D-13403 Berlin
Niemcy
Adres internetowy
www.storck.pl
www.nimm2.com
Rodzaj opakowania
Typ - Owijka
Adres dystrybutora
Storck Sp. z o.o.
ul. Przyokopowa 26
01-208 Warszawa
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 27
Szerokość - 110
Głębokość - 22
Opakowanie logistyczne
GTIN - 04014400001839
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Nadziewane cukierki owocowe wzbogacone witaminami
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Na 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1588 kJ/ |
Wartość energetyczna | 374 kcal |
Tłuszcz | <0,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 92,3 g |
w tym cukry | 68,6 g |
Białko | 0,1 g |
Sól | 0,02 g |
Zawartość witamin na 100 g | % zalecanej referencyjnej wartości spożycia (NRV) |
Witamina C | 247,8 mg (310%) |
Niacyna | 60,8 mg (380%) |
Witamina E | 41,4 mg (345%) |
Kwas pantotenowy | 28,8 mg (480%) |
Ryboflawina | 7,1 mg (507%) |
Witamina B6 | 6,3 mg (450%) |
Tiamina | 4,6 mg (418%) |
Kwas foliowy | 800 µg (400%) |
Witamina B12 | 9 µg (360%) |