Curry zakwasownia z kasztanami i mango ekologiczne
Udostępnij na FacebookuWyjątkowe łagodne tajskie danie na bazie mleka koksowego z dodatkiem nerkowców, dyni i mango. Wspaniały smak Tajlandii idealny z jaśminowym ryżem, smażonymi boczniakami i świeżą kolendrą.
1 szt - 0,900 litr
Kod kreskowy: 5907739367921
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
dynia*,
mango*,
papryka*,
cukinia*,
marchew*,
kasztany* 29%,
ciecierzyca*,
orzechy nerkowca*, napój kokosowy*,
sól,
woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Zawiera orzechy
Przechowywanie
Sposób przechowywania: lodówka 2-10°C
Adres producenta
Ekologiczna Przetwórnia Mikołaj Bator
ul. Stryjska 24, 81-506 Gdynia
Adres zwrotny
Ekologiczna Przetwórnia Mikołaj Bator
ul. Stryjska 24, 81-506 Gdynia
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 422 kJ/101 kcal |
Tłuszcz | 8,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,9 g |
Węglowodany | 5,6 g |
w tym cukry | 0,9 g |
błonnik | 1,6 g |
białko | 2,0 g |
sól | 0,4 g |