1 szt - 0,032 kg
Kod kreskowy: 5900288000790
Dodatkowe informacje
Producent
Cykoria
Gwarancja wysokiej jakości od 1880 roku
Składniki
aromat (etylowanilina)
cukier
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: gluten, jaja, mleko i produkty pochodne.
Marka
Cykoria
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Cukier wanilinowy
Cechy
na 1 kg mąki
Polski Producent
O marce
Gwarancja wysokiej jakości od 1880 roku
Dodatkowe informacje
Doskonała kuchnia
Zalecenia dla alergików
Jaja - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Przygotowanie i stosowanie
Można zastosować jako dodatek do ciast, deserów i potraw mlecznych.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed zawilgoceniem.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 120
Szerokość - 84
Głębokość - 10
Rodzaj opakowania
Typ - Torebka
Adres producenta
CYKORIA S.A.
Wierzchosławice 15
88-140 Gniewkowo
Adres zwrotny
CYKORIA S.A.
Wierzchosławice 15
88-140 Gniewkowo
Serwis Konsumenta
email: serwis@cykoria.com.pl
www.cykoria.com.pl
Adres kontaktowy
Wierzchosławice 15
88-140 Gniewkowo
Kontakt
CYKORIA S.A.
Przepisy
Przepis na Kruche ciasteczka:
Składniki: 25 dag mąki, 5 dag masła, 7 dag margaryny, 6 dag cukru pudru, Cukier wanilinowy Cykoria, 2 żółtka, szczypta soli.
Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki posiekać nożem i zagnieść. Włożyć do lodówki na 1 godzinę. Rozwałkować na grubość ok. 0,5 cm i wykroić ciasteczka. Piec w temp. 180°C przez ok. 15 minut. Gotowe można zlepić marmoladą i ozdobić Polewą do ciast o smaku czekoladowym Cykoria.
Opakowanie handlowe
GTIN - 05900288005733
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900288004903
Email kontaktowy
serwis@cykoria.com.pl
Adres internetowy
www.cykoria.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1688 kJ / 397 kcal |
Tłuszcz: | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0 g |
Węglowodany: | 99 g |
w tym cukry: | 99 g |
Białko: | 0 g |
Sól: | 0 g |