Cykoria Cukier wanilinowy 32 g
Udostępnij na FacebookuMożna zastosować jako dodatek do ciast, deserów i potraw mlecznych.
1 szt - 0,032 kg
Kod kreskowy: 5900288000790
Dodatkowe informacje
Producent
Cykoria
Gwarancja wysokiej jakości od 1880 roku
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (pszenica), jaja oraz mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą).
Składniki
aromat (etylowanilina)
cukier
Marka
Cykoria
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Cukier wanilinowy.
Cechy
na 1 kg mąki
Opis produktu
Można zastosować jako dodatek do ciast, deserów i potraw mlecznych.
O marce
Gwarancja wysokiej jakości od 1880 roku
Dodatkowe informacje
Doskonała kuchnia
Przepisy porady informacje doskonała kuchnia
Skanuj i wejdź na stronę
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed końcem: data umieszczona na opakowaniu. Numer partii produkcyjnej umieszczony obok daty. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed zawilgoceniem.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 119
Szerokość - 83
Głębokość - 9
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
CYKORIA S.A.
Wierzchosławice 15,
88-140 Gniewkowo
Adres zwrotny
CYKORIA S.A.
Wierzchosławice 15,
88-140 Gniewkowo
Serwis Konsumenta
email: serwis@cykoria.pl
www.cykoria.pl
Kontakt
CYKORIA S.A.
Adres kontaktowy
Wierzchosławice 15,
88-140 Gniewkowo
Dodatki
Flavours - Contains
Email kontaktowy
serwis@cykoria.pl
Adres internetowy
www.cykoria.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1688 kJ/ 397 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 99 g |
w tym cukry | 99 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |