1 szt  - 0,250 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5902020572046                        
Dodatkowe informacje
Producent
Czaniecki
Oryginalny Czaniecki
Tradycja, jakość, doświadczenie
Składniki
przyprawa kurkuma
kasza pszenna makaronowa
semolina (kaszka z pszenicy durum)
woda
jaja 5 sztuk na kilogram mąki (21,3 %)
Marka
Czaniecki
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Makaron 5 jajeczny popularny z dodatkiem przyprawy kurkumy.
Opis alternatywny
Optimised Product Description - Czaniecki Makaron 5 jajeczny tasiemka walcowana 250 g
Cechy
czas gotowania 9 minut
O marce
Oryginalny Czaniecki
Tradycja, jakość, doświadczenie
Zalecenia dla alergików
Jaja - Zawiera
Pszenica - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 223
Głębokość - 69
Szerokość - 134
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Czanieckie Makarony sp. z o.o.
43-354 Czaniec,
ul. Krajobrazowa 5
tel.: 33 / 827 11 10,
fax.: 33 / 827 11 42
www.czaniecki.pl
Serwis konsumenta
e-mail: serwis@czaniecki.pl
Adres zwrotny
Czanieckie Makarony sp. z o.o.
43-354 Czaniec,
ul. Krajobrazowa 5
tel.: 33 / 827 11 10,
fax.: 33 / 827 11 42
www.czaniecki.pl
Serwis konsumenta
e-mail: serwis@czaniecki.pl
Kontakt
Czanieckie Makarony sp. z o.o.
Adres kontaktowy
43-354 Czaniec,
ul. Krajobrazowa 5
Kraj
Kraj pochodzenia - Produkt UE
Telefon kontaktowy
33 / 827 11 10
Rodzaj materiału opakowania
Wypełnienie opakowania - 5 - PP
Email kontaktowy
serwis@czaniecki.pl
Adres internetowy
www.czaniecki.pl
Numer fax
33 / 827 11 42
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza: na 100 g | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1569 kJ / 371 kcal | 
| Tłuszcz | 3,7 g | 
| w tym - Kwasy tłuszczowe nasycone | 1 g | 
| Węglowodany | 70 g | 
| w tym - Cukry | 2,9 g | 
| Błonnik | 2,6 g | 
| Białko | 13 g | 
| Sól | 0,06 g | 
| (Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.) | 
