Czekolada gorzka 60% Madagaskar
Udostępnij na FacebookuCzekolada gorzka 60% Madagaskar.Czekolada Foullon to kwintesencja smaku. Na słonecznych plantacjach Madagaskaru dojrzewają nasiona, które wykorzystywane są do zrobienia tej wyjątkowej czekolady.
1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 3173285502280
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
miazga kakaowa Madagaskar, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna słonecznikowa, naturalny aromat waniliowy. Masa kakaowa minimum: 60%.
Opis produktu
Na słonecznych plantacjach Madagaskaru dojrzewają nasiona, z których powstaje wyjątkowa czekolada Foullon. Jej umiarkowany gorzki smak z owocową nutą znakomicie pasuje do słodkich deserów a także, jako miły upominek dla bliskiej osoby.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Może zawierać śladowe ilości orzechów, glutenu i mleka.
Przechowywanie
przechowywać w suchym miejscu, z dala od słońca
Przygotowanie i stosowanie
gotowy do użycia
Znakomity dodatek do deserów.
Smaczna przekąska do kawy czy herbaty.
Świetny pomysł na prezent.
Kraj
Kraj pochodzenia - Francja
Adres zwrotny
De Care Sp. z o.o. Pieńków 147A 05-152 Czosnów www.decare.pl e-mail: decare@decare.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
sól | |
białko | 7,5g |
cukry | |
węglowodany | 45g |
kwast tłuszczowe nasycone | |
tłuszcz | 35g |
wartość energetyczna | 544 kcal |
wartość energetyczna | 2264kJ |