Danie łakoma łyżka kalafior pod beszamelem 400g

Udostępnij na Facebooku

Danie łakoma łyżka kalafior pod beszamelem.

Danie łakoma łyżka kalafior pod beszamelem 400g
  • Danie łakoma łyżka kalafior pod beszamelem 400g
Produkt chwilowo niedostępny

1 szt - 0,400 kg

Kod kreskowy: 5903154549287

Dodatkowe informacje
Moje tagi: Dodaj tag

Składniki

Kalafior (70%),
sos serowy (woda, śmietanka w proszku [z mleka], mleko odtłuszczone w proszku, ser cheddar [mleko, sól, kultury bakterii], mleko pełne w proszku, masło extra, skrobia kukurydziana, sól, czerwone wino w proszku, pieprz, aromat)

Opis produktu

Różyczki polskiego kalafiora otulone pysznym, aromatycznym sosem z dodatkiem sera cheddar i masła. Idealnie sprawdzi się jako samodzielne danie – wariacja na temat klasycznego kalafiora z okrasą, jak również jako dodatek do dań mięsnych.

Przechowywanie

Przechowywanie w temperaturze:
-6 °C – do 1 tygodnia
-12 °C – do 1 miesiąca
poniżej -18 °C – do daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu.

Przygotowanie i stosowanie

Sposób przygotowania: Zamrożony produkt wsyp na patelnię z rozgrzanym olejem. Smaż na średniej mocy przez ok. 7 minut ciągle mieszając.

Adres producenta

Oerlemans Foods Siemiatycze Sp. z o.o.
ul. Armii Krajowej 31
17-300 Siemiatycze

Adres zwrotny

Oerlemans Foods Siemiatycze Sp. z o.o.
ul. Armii Krajowej 31
17-300 Siemiatycze

Wartości odżywcze

Wartości odżywcze100 g
Wartość energetyczna268 kJ / 63 kcal
Tłuszcz3 g
w tym kwasy tłuszczowe1,9 g
Węglowodany4,7 g
w tym cukry3,5 g
Białko3,5 g
Sól0,86 g
Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Wygodne zakupy online

Supermarket internetowy Piotr i Paweł to miejsce na udane zakupy w Internecie. Jesteśmy już w całej Polsce. Nasz internetowy sklep spożywczy to przyjemność z e-zakupów. W naszej ofercie: Pieczywo, Warzywa i Owoce, Nabiał, Sery, Wędliny i Mięso, Ryby, Mrożonki, Kawy i Herbaty, Przetwory i Przyprawy, Słodycze, Napoje. Piotr i Paweł – Zakupy przez Internet. Życzymy udanych zakupów. Supermarket online - Zapraszamy.