1 szt - 0,125 kg
Kod kreskowy: 5901680000050
Dodatkowe informacje
Producent
Danmis
polska firma rodzinna
Składniki
kozie mleko pasteryzowane
kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus; Streptococcus thermophilus
białka mleka koziego
Marka
Danmis
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kozi jogurt naturalny.
Opis produktu
źródło białka
O marce
polska firma rodzinna
Pozostałe informacje
Q Jakość Tradycja - Wielkopolskie
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Należy spożyć do: termin przydatności do spożycia jest jednocześnie nr partii i znajduje się na górze opakowania. Przechowywać w warunkach chłodniczych od 2 °C do 8 °C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 76
Wysokość - 70
Szerokość - 76
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
„Agro-Danmis" Gramowscy Sp.J.
Bukowiec 34
64-834 Wyszyny
tel. +48 67 284 46 52
www.danmis.com.pl
Adres zwrotny
„Agro-Danmis" Gramowscy Sp.J.
Bukowiec 34
64-834 Wyszyny
tel. +48 67 284 46 52
www.danmis.com.pl
Adres kontaktowy
Bukowiec 34
64-834 Wyszyny
Kontakt
"Agro-Danmis" Gramowscy Sp.J.
Oświadczenia żywieniowe
źródło białka
Telefon kontaktowy
+48 67 284 46 52
Adres internetowy
www.danmis.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 237 kJ / 57 kcal |
Tłuszcz | 2,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,8 g |
Węglowodany | 5,0 g |
w tym cukry | 4,1 g |
Białko | 3,6 g |
Sól | 0,09 g |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |