Diamant Cukier puder 400 g
Udostępnij na FacebookuSłodkie pieczenie Idealny składnik ciast, kremów, lukrów i polew. Udekoruje Twoje ciasta i desery. Sprawi, że domowe wypieki będą delikatne i puszyste.
1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 5907069001137
Dodatkowe informacje
Producent
Marka
Diamant
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Cukier puder.
Cechy
idealny do wypieków
Produkt polski
z natury, w zgodzie ze środowiskiem
Opis produktu
Słodkie pieczenie
Idealny składnik ciast, kremów, lukrów i polew. Udekoruje Twoje ciasta i desery. Sprawi, że domowe wypieki będą delikatne i puszyste.
Dodatkowe informacje
Więcej o produkcji w zgodzie ze środowiskiem na www.znatury.slodkielaczy.pl
Instagram: slodkielaczy
YouTube: slodkielaczy
Facebook: slodkielaczy
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 55
Wysokość - 163
Szerokość - 96
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Cukrownia Środa
ul. Niedziałkowskiego 27
63-000 Środa Wlkp.
Wyprodukowano dla:
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35,
60-837 Poznań
www.diamant.pl
Jeśli masz pytania, życzenia, sugestie
Zadzwoń do nas!
+48 61 8665061
Adres zwrotny
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35,
60-837 Poznań
www.diamant.pl
Jeśli masz pytania, życzenia, sugestie
Zadzwoń do nas!
+48 61 8665061
Adres kontaktowy
ul. Mickiewicza 35,
60-837 Poznań
www.diamant.pl
Kontakt
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
Przepisy
Babka z owocami
Składniki:
250 g dowolnych owoców (jagód/borówek/porzeczek/malin), 1 szklanka oleju słonecznikowego, 1 szklanka cukru drobnego Diamant, 4 jajka (temperatura pokojowa), 100 g jogurtu naturalnego (temperatura pokojowa), 2 szklanki mąki pszennej, 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia, cukier puder Diamant do posypania
Przygotowanie:
1. Przesiać mąkę, dodać proszek do pieczenia. Utrzeć masło oraz cukier drobny Diamant mikserem na wysokich obrotach, aż do uzyskania puszystej masy.
2. Dodawać pozostałe składniki w następującej kolejności: jajka, jogurt, mąkę z proszkiem do pieczenia, kontynuując miksowanie.
3. Przemyć owoce, które zamierzamy dodać do ciasta i dobrze je osuszyć.
4. Wykładać formę ciastem małymi porcjami, pamiętając o dosypywaniu owoców. Piec w rozgrzanym do 180°C piekarniku przez około 45-50 minut, aż do "suchego patyczka".
5. Ostygniętą babkę wyłożyć z formy i posypać przed podaniem cukrem pudrem Diamant.
Kraj
Country of Origin - Poland
Telefon kontaktowy
+48 61 8665061
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 7 - Inne (Tworzywa sztuczne)
Adres internetowy
www.diamant.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1700 kJ |
Wartość energetyczna | 400 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 100 g |
w tym cukry | 100 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |