Dolina Dobra Proteina+ Parówki 100 % polskiej szynki 200 g
Udostępnij na Facebookubez konserwantów produkt bezglutenowy
1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5908226815277
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mięso wieprzowe z szynki (100 g produktu otrzymano ze 100 g mięsa wieprzowego z szynki)
susz z aceroli (owoców Malpigii granatolistnej)
sól
aromaty
przyprawy i ekstrakty przypraw
Marka
Dolina Dobra
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kiełbasa wieprzowa homogenizowana, wędzona, parzona.
Cechy
moc naturalnego białka
36 g białka z mięsa w paczce
własne uprawy, pasze i produkty
chów w zgodzie z dobrymi praktykami
rolnictwo przyjazne klimatowi
Opis produktu
bez konserwantów
produkt bezglutenowy
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Znak przekreślonego kłosa - PL-082-028
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 0
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0 ℃ do +6 ℃. Po otwarciu przechowywać w temperaturze od 0 ℃ do +6 ℃ i spożyć w ciągu 24 godzin.
Należy spożyć do:/Numer partii:/Patrz nadruk na opakowaniu.
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Goodvalley sp. z o.o.,
ul. Młyńska 43b,
77-320 Przechlewo
Adres zwrotny
Goodvalley sp. z o.o.,
ul. Młyńska 43b,
77-320 Przechlewo
Kontakt
Goodvalley sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Młyńska 43b,
77-320 Przechlewo
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 188
Szerokość na półce - 150
Głębokość na półce - 21
Waga od dostawcy
Waga brutto - 216
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 150
Wysokość - 188
Głębokość - 21
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Dodatki
konserwanty - Nie zawiera
Flavours - Contains
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Recykling - pozostały tekst
Tacka pochodzi z recyklingu
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 932 kJ / 223 kcal |
Tłuszcz | 16 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,4 g |
Węglowodany | 1,7 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 18 g |
Sól | 2,1 g |