Drugie śniadanie Mus 100% cukinia kiwi szpinak jabłko banan 100 g
Udostępnij na Facebooku- 100% owoców i warzyw - wysoka zawartość witaminy C - bez dodatku zagęstników - bez barwników i aromatów 65% jabłek + 15% cukinii + 10% bananów + 5% szpinaku + 5% kiwi = 100% musu
1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5901713015334
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
banan (10%)
jabłka (65%)
witamina C
kiwi (5%)
cukinia (15%)
szpinak (5%)
Cechy
same owoce i warzywa
korek niedławek
bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Mus owocowo-warzywny (produkt pasteryzowany).
Opis produktu
- 100% owoców i warzyw
- wysoka zawartość witaminy C
- bez dodatku zagęstników
- bez barwników i aromatów
65% jabłek + 15% cukinii + 10% bananów + 5% szpinaku + 5% kiwi = 100% musu
Pozostałe informacje
100 g Energia 193 kJ 46 kcal 2%
RWS*
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Przed otwarciem należy upewnić się czy opakowanie nie jest uszkodzone. Po otarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 79
Wysokość - 154
Głębokość - 32
Rodzaj opakowania
Typ - Opakowanie wielokrotnie zamykane
Adres producenta
Dawtona Sp. z o.o.
ul. Bieniewicka 52
05-870 Błonie
Adres zwrotny
Dawtona Sp. z o.o.
ul. Bieniewicka 52
05-870 Błonie
Kontakt
Dawtona Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
wysoka zawartość witaminy C
bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
Adres kontaktowy
ul. Bieniewicka 52
05-870 Błonie
Dodatki
Colours - Nie zawiera
Flavours - Nie zawiera
Informacje dot. stylu życia
Bez dodatku cukru
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g | % RWS* |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 193 kJ | 2% |
Wartość energetyczna | 46 kcal | 2% |
Tłuszcz | 0 g | 0% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | 0% |
Węglowodany | 10 g | 4% |
w tym cukry | 9 g | 10% |
Błonnik | 1.7 g | - |
Białko | 0,5 g | 1% |
Sól | 0 g | 0% |
Witamina C | 24 mg | 30%** |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal). | ||
**Dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych). |