Drugie śniadanie Mus 100% dynia jabłko banan 100 g
Udostępnij na Facebooku- 100% owoców i warzyw - źródło witaminy C - bez dodatku zagęstników - bez barwników i aromatów 64% jabłek + 18% dyni + 18% bananów = 100% musu
                            
                            1 szt  - 0,100 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5901713015341                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
witamina C
dynia (18%)
jabłka (64%)
banan (18%)
Cechy
same owoce i warzywa
korek niedławek
bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Mus owocowo-warzywny (produkt pasteryzowany).
Opis produktu
- 100% owoców i warzyw
- źródło witaminy C
- bez dodatku zagęstników
- bez barwników i aromatów
64% jabłek + 18% dyni + 18% bananów = 100% musu
Pozostałe informacje
100 g Energia 224 kJ 53 kcal 3%
RWS*
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Przed otwarciem należy upewnić się czy opakowanie nie jest uszkodzone. Po otarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 32
Szerokość - 78
Wysokość - 153
Rodzaj opakowania
Typ - Opakowanie wielokrotnie zamykane
Adres producenta
Dawtona Sp. z o.o.
ul. Bieniewicka 52
05-870 Błonie
Adres zwrotny
Dawtona Sp. z o.o.
ul. Bieniewicka 52
05-870 Błonie
Kontakt
Dawtona Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Bieniewicka 52
05-870 Błonie
Oświadczenia żywieniowe
źródło witaminy C
bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
Dodatki
Barwniki - Nie zawiera
Smaki / Aromaty - Nie zawiera
Informacje dot. stylu życia
Bez dodatku cukru
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g | % RWS* | 
|---|---|---|
| Wartość energetyczna | 224 kJ | 3% | 
| Wartość energetyczna | 53 kcal | 3% | 
| Tłuszcz | 0 g | 0% | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | 0% | 
| Węglowodany | 12 g | 5% | 
| w tym cukry | 10 g | 11% | 
| Błonnik | 2,0 g | - | 
| Białko | 0 g | 0% | 
| Sól | 0 g | 0% | 
| Witamina C | 19 mg | 24%** | 
| *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal). | ||
| **Dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych). |