Drugie śniadanie Mus 100% mango jabłko 100 g
Udostępnij na Facebooku- 100% owoców - wysoka zawartość witaminy C - bez dodatku zagęstników - bez barwników i aromatów 75% jabłek + 25% mango = 100% musu
1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5901713015037
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
witamina C
jabłka (75%)
mango (25%)
Cechy
same owoce
korek niedławek
bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Mus owocowy (produkt pasteryzowany).
Opis produktu
- 100% owoców
- wysoka zawartość witaminy C
- bez dodatku zagęstników
- bez barwników i aromatów
75% jabłek + 25% mango = 100% musu
Pozostałe informacje
100 g Energia 220 kJ 52 kcal 3%
RWS*
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Przed otwarciem należy upewnić się czy opakowanie nie jest uszkodzone. Po otarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 75
Głębokość - 32
Wysokość - 154
Rodzaj opakowania
Typ - Opakowanie wielokrotnie zamykane
Adres producenta
Dawtona Sp. z o.o.
ul. Bieniewicka 52
05-870 Błonie
Adres zwrotny
Dawtona Sp. z o.o.
ul. Bieniewicka 52
05-870 Błonie
Kontakt
Dawtona Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
wysoka zawartość witaminy C
bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
Adres kontaktowy
ul. Bieniewicka 52
05-870 Błonie
Dodatki
Colours - Nie zawiera
Flavours - Nie zawiera
Informacje dot. stylu życia
Bez dodatku cukru
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g | % RWS* |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 220 kJ | 3% |
Wartość energetyczna | 52 kcal | 3% |
Tłuszcz | 0 g | 0% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | 0% |
Węglowodany | 12 g | 5% |
w tym cukry | 11 g | 12% |
Błonnik | 1,9 g | - |
Białko | 0 g | 0% |
Sól | 0 g | 0% |
Witamina C | 24 mg | 30%** |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal). | ||
**Dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych). |