Drugie śniadanie Mus 100% marchew mango jabłko 100 g
Udostępnij na Facebooku- 100% owoców i warzyw - źródło witaminy C - bez dodatku zagęstników - bez barwników i aromatów 50% jabłek + 30% marchwi + 20% mango = 100% musu
                            
                            1 szt  - 0,100 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5901713015358                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
jabłka (50%)
mango (20%)
marchew (30%)
witamina C
Cechy
same owoce i warzywa
korek niedławek
bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Mus owocowo-warzywny (produkt pasteryzowany).
Opis produktu
- 100% owoców i warzyw
- źródło witaminy C
- bez dodatku zagęstników
- bez barwników i aromatów
50% jabłek + 30% marchwi + 20% mango = 100% musu
Pozostałe informacje
100 g Energia 197 kJ 47 kcal 2%
RWS*
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Przed otwarciem należy upewnić się czy opakowanie nie jest uszkodzone. Po otarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 32
Wysokość - 154
Szerokość - 77
Rodzaj opakowania
Typ - Opakowanie wielokrotnie zamykane
Adres producenta
Dawtona Sp. z o.o.
ul. Bieniewicka 52
05-870 Błonie
Adres zwrotny
Dawtona Sp. z o.o.
ul. Bieniewicka 52
05-870 Błonie
Kontakt
Dawtona Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
źródło witaminy C
bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
Adres kontaktowy
ul. Bieniewicka 52
05-870 Błonie
Dodatki
Smaki / Aromaty - Nie zawiera
Barwniki - Nie zawiera
Informacje dot. stylu życia
Bez dodatku cukru
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g | % RWS* | 
|---|---|---|
| Wartość energetyczna | 197 kJ | 2% | 
| Wartość energetyczna | 47 kcal | 2% | 
| Tłuszcz | 0 g | 0% | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | 0% | 
| Węglowodany | 10 g | 4% | 
| w tym cukry | 9 g | 10% | 
| Błonnik | 2,4 g | - | 
| Białko | 0,6 g | 1% | 
| Sól | 0,06 g | 1% | 
| Witamina C | 23 mg | 29%** | 
| *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal). | ||
| **Dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych). |