Drugie śniadanie Mus 100% truskawka jabłko banan 100 g
Udostępnij na Facebooku- 100% owoców - wysoka zawartość witaminy C - bez dodatku zagęstników - bez barwników i aromatów 55% jabłek + 25% bananów + 20% truskawek = 100% musu
1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5901713014986
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
jabłka (55%)
banany (25%)
truskawki (20%)
witamina C
Cechy
same owoce
korek niedławek
bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Mus owocowy (produkt pasteryzowany).
Opis produktu
- 100% owoców
- wysoka zawartość witaminy C
- bez dodatku zagęstników
- bez barwników i aromatów
55% jabłek + 25% bananów + 20% truskawek = 100% musu
Pozostałe informacje
100 g Energia 230 kJ 55 kcal 3%
RWS*
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Przed otwarciem należy upewnić się czy opakowanie nie jest uszkodzone. Po otarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 154
Szerokość - 76
Głębokość - 32
Rodzaj opakowania
Typ - Opakowanie wielokrotnie zamykane
Adres producenta
Dawtona Sp. z o.o.
ul. Bieniewicka 52
05-870 Błonie
Adres zwrotny
Dawtona Sp. z o.o.
ul. Bieniewicka 52
05-870 Błonie
Kontakt
Dawtona Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
wysoka zawartość witaminy C
Adres kontaktowy
ul. Bieniewicka 52
05-870 Błonie
Dodatki
Flavours - Nie zawiera
Colours - Nie zawiera
Informacje dot. stylu życia
Bez dodatku cukru
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g | % RWS* |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 230 kJ | 3% |
Wartość energetyczna | 55 kcal | 3% |
Tłuszcz | 0 g | 0% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | 0% |
Węglowodany | 12 g | 5% |
w tym cukry | 10 g | 11% |
Błonnik | 1,7 g | - |
Białko | 0,6 g | 1% |
Sól | 0 g | 0% |
Witamina C | 30 mg | 38%** |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal). | ||
**Dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych). |