Drugie śniadanie Mus 100% wiśnia jabłko banan 100 g
Udostępnij na Facebooku- 100% owoców - źródło witaminy C - bez dodatku zagęstników - bez barwników i aromatów 65% jabłek + 20% bananów + 15% wiśni = 100% musu
                            
                            1 szt  - 0,100 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5901713014993                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
wiśnie (15%)
jabłka (65%)
banany (20%)
witamina C
Cechy
same owoce
korek niedławek
bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Mus owocowy (produkt pasteryzowany).
Opis produktu
- 100% owoców
- źródło witaminy C
- bez dodatku zagęstników
- bez barwników i aromatów
65% jabłek + 20% bananów + 15% wiśni = 100% musu
Pozostałe informacje
100 g Energia 241 kJ 57 kcal 3%
RWS*
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Przed otwarciem należy upewnić się czy opakowanie nie jest uszkodzone. Po otarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 32
Wysokość - 154
Szerokość - 77
Rodzaj opakowania
Typ - Opakowanie wielokrotnie zamykane
Adres producenta
Dawtona Sp. z o.o.
ul. Bieniewicka 52
05-870 Błonie
Adres zwrotny
Dawtona Sp. z o.o.
ul. Bieniewicka 52
05-870 Błonie
Kontakt
Dawtona Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Bieniewicka 52
05-870 Błonie
Oświadczenia żywieniowe
źródło witaminy C
bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
Dodatki
Smaki / Aromaty - Nie zawiera
Barwniki - Nie zawiera
Informacje dot. stylu życia
Bez dodatku cukru
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g | % RWS* | 
|---|---|---|
| Wartość energetyczna | 241 kJ | 3% | 
| Wartość energetyczna | 57 kcal | 3% | 
| Tłuszcz | 0 g | 0% | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | 0% | 
| Węglowodany | 13 g | 5% | 
| w tym cukry | 11 g | 12% | 
| Błonnik | 1,8 g | - | 
| Białko | 0,6 g | 1% | 
| Sól | 0 g | 0% | 
| Witamina C | 19 mg | 24%** | 
| *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal). | ||
| **Dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych). |