Herbapol Dżem wiśniowy o obniżonej zawartości cukru 280 g
Udostępnij na FacebookuNasz dżem powstaje wyłącznie z wiśni nadwiślanki słynącej z wyśmienitego smaku i esencjonalności. Odmiana ta jest uprawiana jedynie w dolinie środkowej Wisły, a tradycja uprawy sięga ponad 100 lat.
1 szt - 0,450 kg
Kod kreskowy: 5900956201023
Dodatkowe informacje
Producent
Herbapol
Herbapol
Przyjemność. Masz to w naturze.
Składniki
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
woda
Łączna zawartość cukru 36 g na 100 g produktu
wiśnia nadwiślanka
cukier
substancja żelująca: pektyny
Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu
Marka
Herbapol
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Dżem wiśniowy o obniżonej zawartości cukru.* Pasteryzowany.
*Produkt zawiera ponad 30% mniej cukru niż dżemy o łącznej zawartości cukru 60 g na 100 g produktu.
Cechy
100% wiśnia nadwiślanka
bez gumy guar
Opis produktu
Nasz dżem powstaje wyłącznie z wiśni nadwiślanki słynącej z wyśmienitego smaku i esencjonalności. Odmiana ta jest uprawiana jedynie w dolinie środkowej Wisły, a tradycja uprawy sięga ponad 100 lat.
O marce
Herbapol
Przyjemność. Masz to w naturze.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 68
Wysokość - 107
Szerokość - 68
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
„Herbapol-Lublin" S.A.
ul. Diamentowa 25
20-471 Lublin
Polska
Adres zwrotny
„Herbapol-Lublin" S.A.
ul. Diamentowa 25
20-471 Lublin
Polska
www.herbapol.com.pl
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa
Produkt z owoców może zawierać pozostałości pestek.
Oświadczenia żywieniowe
o obniżonej zawartości cukru
Adres kontaktowy
ul. Diamentowa 25
20-471 Lublin
Polska
Kontakt
„Herbapol-Lublin" S.A.
Informacje dot. stylu życia
O obniżonej zawartości cukru
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900956211022
Adres internetowy
www.herbapol.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 614 kJ/144 kcal |
Tłuszcz | <0,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 34 g |
w tym cukry | 34 g |
Białko | <0,5 g |
Sól | 0,06 g |