Dzik Vitamin Boost Zero Grejpfrutowy 750 ml - Napój Funkcjonalny
Udostępnij na FacebookuNajlepszy napój dla sportowców, o orzeźwiającym, grejpfrutowym smaku, który pozwoli błyskawicznie uzupełnić straty witamin i mienerałów powstałe na skutek intenyswnych treningów. Vitamin Boost zawiera dużo wyższe dawki najważniejszych minerałów i witamin niż popularne napoje izotoniczne. Jednocześnie nie zawiera cukru ani kalorii dlatego bez problemu może być spożywany przez osoby na diecie, dbające o sylwetkę, które nie chcą dostarczać cukru i kalorii z napojów. Nasz Vitamin Boost pozwala szybciej odzyskać siłę i sprawność nawet po najcięższych treningach. Idealny dla biegaczy, kolaży i innych miłośników sportów wytrzymałościowych.
1 szt - 0,750 litr
Kod kreskowy: 5904988310623
Dodatkowe informacje
Producent
Kraj pochodzenia głównego składnika
Polska
Opis marketingowy
Najlepszy napój dla sportowców, o orzeźwiającym, grejpfrutowym smaku, który pozwoli błyskawicznie uzupełnić straty witamin i mienerałów powstałe na skutek intenyswnych treningów. Vitamin Boost zawiera dużo wyższe dawki najważniejszych minerałów i witamin niż popularne napoje izotoniczne. Jednocześnie nie zawiera cukru ani kalorii dlatego bez problemu może być spożywany przez osoby na diecie, dbające o sylwetkę, które nie chcą dostarczać cukru i kalorii z napojów. Nasz Vitamin Boost pozwala szybciej odzyskać siłę i sprawność nawet po najcięższych treningach. Idealny dla biegaczy, kolaży i innych miłośników sportów wytrzymałościowych.
Składniki
woda; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; sole magnezowe kwasu cytrynowego (magnez); cytryniany tripotasu (potas); cytryniany trisodu (sód); chlorek sodu (sód); substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu; substancje słodzące: sukraloza, acesulfam K; aromat; stabilizatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy roślinnej; skrobia modyfikowana (E1450); amid kwasu nikotynowego (niacyna), D-pantotenian wapnia (kwas pantotenowy), D-biotyna (biotyna), chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6), octan- DL- alfa tokoferylu (witamina E), cyjanokobalamina (witamina B12),monoazotan tiaminy (tiamina).
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed światłem
Nazwa producenta
WK DZIK
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | |
|---|---|
| Zawartość soli | 0,17 g |
| Zawartość białek | 0 g |
| Zawartość błonnika | 0 g |
| Skrobia | 0 g |
| Alkohole wielowodorotlenowe - poliole | 0 g |
| Cukry | 0 g |
| Zawartość węglowodanów | 0 g |
| Kwasy tłuszczowe wielonienasycone | 0 g |
| Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0 g |
| Kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0 g |
| Wartość energetyczna kJ | 17 kJ |
| Wartość energetyczna kcal | 4 kcal |
| W porcji 750 ml | |
| Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 1,28 g |
| Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 0 g |
| Zawartość węglowodanów w porcji (skrobia) | 0 g |
| Zawartość węglowodanów w porcji (alkohole wielowodorotlenowe - poliole) | 0 g |
| Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 0 g |
| Zawartość węglowodanów w porcji | 0 g |
| Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) | 0 g |
| Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) | 0 g |
| Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 g |
| Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0 g |
| Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 128 kJ |
| Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 30 kcal |
| Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0 g |
| % RWS* w porcji | |
| Wartość energetyczna kcal (energia) | 0 %RWS |
| Wartość energetyczna kJ | 2 %RWS |
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0 %RWS |
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 %RWS |
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) | 0 %RWS |
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) | 0 %RWS |
| Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 0 %RWS |
| Zawartość węglowodanów (cukry) | 0 %RWS |
| Zawartość węglowodanów (alkohole wielowodorotlenowe - poliole) | 0 %RWS |
| Zawartość węglowodanów (skrobia) | 0 %RWS |
| Zawartość błonnika (ogólnie) | 0 %RWS |
| Zawartość białek (ogólnie) | 0 %RWS |
| Zawartość soli (ogólnie) | 21 %RWS |
