Ekologiczna pasta z tofu pomidorowa
Udostępnij na FacebookuAromatyczna pasta wege z dodatkiem wybranych przypraw, sporządzana jest z utartej soi. Delikatna, puszysta konsystencja sprawia, iż rozpływa się w ustach.
1 szt - 0,185 kg
Kod kreskowy: 5902367408688
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
gotowana soja* 57% (soja*, woda), pomidory* 10%, olej słonecznikowy*, cebula*, cukier*, sól morska, przyprawy* (curry*, czosnek granulowany*, imbir*, chilli*)
* produkt pochodzący z kontrolowanych i certyfikowanych upraw ekologicznych.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt zawiera soję.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze do 20C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 h.
Przygotowanie i stosowanie
Produkt można spożywać bezpośrednio. Idealnie smakuje jako dip do warzyw, nachos. Smaruje się nim kanapki, tosty lub wafle kukrydziane.
Adres producenta
NaturAvena sp. z o.o.
ul. Raszyńska 13
05-500 Piaseczno
Polska
Tel.: +48 22 711 43 00
Fax: +48 22 716 95 17
E-mail: biuro@naturavena.pl
Adres zwrotny
NaturAvena sp. z o.o.
ul. Raszyńska 13
05-500 Piaseczno
Polska
Tel.: +48 22 711 43 00
Fax: +48 22 716 95 17
E-mail: biuro@naturavena.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 685kJ/164kcal |
Tłuszcze | 10,6g |
w tym kwasy tłuszczowe | 0,8g |
Węglowodany | 7,7g |
w tym cukry | 1,4g |
Białko | 9,5g |
Sól | 1,25g |