Fala 250gr
Udostępnij na FacebookuMakaron tradycyjny, 4 jajeczny. Wyrabiany metodą walcowania ciasta. Bogactwo smaku i tradycji
1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 5908310960197
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Makaron tradycyjny, 4 jajeczny. Wyrabiany metodą walcowania ciasta. Bogactwo smaku i tradycji
Składniki
Mąka pszenna makaronowa, pasteryzowana masa jajeczna (18%)= 4 jaja na 1 kg mąki. Woda, przyprawa - kurkuma.
Sposób przechowywania
przechowywać w temperaturze pokojowej
Nazwa producenta
Wytwórnia Makaronu Domowego Pol-mak S.A
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 0,028 g |
Zawartość białek | 13,2 g |
Zawartość błonnika | 2,6 g |
Cukry | 0,3 g |
Zawartość węglowodanów | 78,3 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,82 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 3,4 g |
Wartość energetyczna kJ | 1637 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 391 kcal |
W porcji 50 g | |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 195,5 kcal |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 818,5 kJ |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 1,7 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,4 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 39,1 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 6,6 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1,3 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 0,1 g |