Farmio Świeże jaja od kur karmionych paszą wolną od GMO L 10 sztuk
Udostępnij na FacebookuKlasa A Klasa wagowa: L - duże: 73>masa≥63 g.
1 op - 10 szt
Kod kreskowy: 5902768546033
Dodatkowe informacje
Producent
Farmio
Farmio
farma jakości
Farmio to wyjątkowa marka jaj, pochodzących od kur karmionych paszą z soją wolną od GMO.
Jaja są dodatkowo badane na antybiotyki w ramach dobrowolnego systemu QF (Quality Farm). System jest potwierdzony niezależnym certyfikatem.
Oferta obejmuje jaja z wolnego wybiegu, ściółkowe i świeże.
Marka
Farmio
Nazwa produktu uregulowana prawnie
3 - Jaja z chowu klatkowego.
Cechy
wyprodukowano bez stosowania GMO
certyfikat QF - jaja dodatkowo przebadane na antybiotyki
Opis produktu
Klasa A
Klasa wagowa: L - duże: 73>masa≥63 g.
O marce
Farmio
farma jakości
Farmio to wyjątkowa marka jaj, pochodzących od kur karmionych paszą z soją wolną od GMO.
Jaja są dodatkowo badane na antybiotyki w ramach dobrowolnego systemu QF (Quality Farm). System jest potwierdzony niezależnym certyfikatem.
Oferta obejmuje jaja z wolnego wybiegu, ściółkowe i świeże.
Pozostałe informacje
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C115463
Przechowywanie
Po zakupie jaja należy przechowywać w warunkach chłodniczych.
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 246
Wysokość - 69
Szerokość - 105
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
Farmio S.A.
al. Rzeczypospolitej 1,
02-972 Warszawa,
www.farmio.com
Adres zwrotny
Farmio S.A.
al. Rzeczypospolitej 1,
02-972 Warszawa,
www.farmio.com
Kontakt
Farmio S.A.
Adres kontaktowy
al. Rzeczypospolitej 1,
02-972 Warszawa
Dodatki
Składniki modyfikowane genetycznie - Nie zawiera
Adres internetowy
www.farmio.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu | w porcji (1 jajko) | %RWS* w 1 porcji |
---|---|---|---|
wartość energetyczna | 582 kJ | 396 kJ | 5% |
wartość energetyczna | 139 kcal | 95 kcal | 5% |
Tłuszcz | 9,7 g | 6,6 g | 9% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,0 g | 2,0 g | 10% |
Węglowodany | 0,6 g | 0,4 g | 0% |
w tym cukry | 0,0 g | 0,0 g | 0% |
Białko | 12,5 g | 8,5 g | 17% |
Sól | 0,4 g | 0,3 g | 5% |
*RWS - Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal). |