Felix Nerkowce smażone i solone 70 g
Udostępnij na Facebookuźródło składników odżywczych: magnez, fosfor, błonnik, nienasycone kwasy tłuszczowe, cynk
1 szt - 0,070 kg
Kod kreskowy: 5900571001275
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY.
Składniki
sól (1,2%)
ORZECHY NERKOWCA (94%)
olej słonecznikowy
Marka
Felix
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Orzechy nerkowca smażone, solone.
Cechy
źródło magnezu, fosforu i cynku
Opis produktu
źródło składników odżywczych: magnez, fosfor, błonnik, nienasycone kwasy tłuszczowe, cynk
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Orzeszki ziemne - Może zawierać
Orzechy - Może zawierać
Orzechy nerkowca - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od nasłonecznienia i źródeł ciepła.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 158
Szerokość - 100
Głębokość - 20
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Intersnack Poland Sp. z o.o.
Niedźwiedź 64,
32-090 Słomniki
www.felixpolska.pl
Adres zwrotny
Intersnack Poland Sp. z o.o.
Niedźwiedź 64,
32-090 Słomniki
www.felixpolska.pl
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa
Produkt nie jest zalecany dla małych dzieci z powodu ryzyka zadławienia.
Kontakt
Intersnack Poland Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
Niedźwiedź 64,
32-090 Słomniki
Oświadczenia żywieniowe
źródło składników odżywczych: magnez, fosfor, błonnik, nienasycone kwasy tłuszczowe, cynk
Adres internetowy
www.felixpolska.pl
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | produktu w 100 g | %* w 100 g |
|---|---|---|
| Wartość energetyczna | 2525 kJ | |
| Wartość energetyczna | 609 kcal | |
| Tłuszcz | 49 g | |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 9,1 g | |
| w tym kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 28 g | |
| w tym kwasy tłuszczowe wielonienasycone | 8,4 g | |
| Węglowodany | 22 g | |
| w tym cukry | 5,9 g | |
| Błonnik | 3,7 g | |
| Białko | 19 g | |
| Sól | 1,2 g | |
| Witaminy i składniki mineralne | w 100 g | |
| Magnez | 249 mg | 66 |
| Fosfor | 479 mg | 68 |
| Cynk | 5,2 mg | 52 |
| *Dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej). |