1 szt - 0,220 kg
Kod kreskowy: 5900344300994
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
substancja konserwująca (benzoesan sodu)
*Złowiono w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Skagerrak i Kattegat (8), wodach Islandii (19) za pomocą włoków pelagicznych (A) okrężnic (B)
olej rzepakowy
80% filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* [śledź, sól, glukoza, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu)]
Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Solone filety śledziowe w oleju rzepakowym.
Marka
Lisner
Cechy
łatwe otwieranie
źródło kwasów tłuszczowych Omega 3
100% dziko żyjąca ryba
bez glutenu
Zalecenia dla alergików
Gluten - Nie zawiera
Ryba - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 7
Przygotowanie i stosowanie
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 126
Wysokość - 198
Głębokość - 17
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka, opakowanie zgrzewane
Adres producenta
Lisner Sp. z o.o.
ul. Strzeszyńska 38/42
60-479 Poznań
Adres zwrotny
Lisner Sp. z o.o.
ul. Strzeszyńska 38/42
60-479 Poznań
Adres kontaktowy
ul. Strzeszyńska 38/42
60-479 Poznań
Kontakt
Lisner Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
źródło kwasów tłuszczowych Omega 3
Łacińska nazwa ryby
Clupea harengus
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g po odsączeniu: |
---|---|
Energia | 681 kJ |
Energia | 163 kcal |
Tłuszcz | 11,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,8 g |
Węglowodany | 0,1 g |
w tym cukry | 0,0 g |
Białko | 16,0 g |
Sól | 6,4 g |
Kwasy tłuszczowe Omega-3 | 2,34 g |
Kwasy tłuszczowe EPA i DHA | 1,82 g |