1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 4770190130059
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
solony filet śledzia Atlantyckiego bez skóry 90% (filet śledzia (Clupea harengus harengus), sól, dekstroza, regulatory kwasowości: E331, E575, E330; przyprawy, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu; antyoskydant: kwas askorbinowy; środki konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu)
marynowana czerwona cebula 10% (cebula, cukier, sól, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy; środki konserwujące: benzoesan sodu)
Marka
Vici
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
W temperaturze od 0 °C do +6 °C
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 95
Wysokość - 200
Głębokość - 31
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
UAB „Baltic Food Partners",
Birutès skg. 8, Macenių k.,
LT - 90100, Plungès raj.,
Lietuva
www.viciunaigroup.eu
Adres zwrotny
UAB „Baltic Food Partners",
Birutès skg. 8, Macenių k.,
LT - 90100, Plungès raj.,
Lietuva
www.viciunaigroup.eu
Kontakt
UAB „Baltic Food Partners"
Adres kontaktowy
Birutès skg. 8, Macenių k.,
LT - 90100, Plungès raj.,
Lietuva
Pochodzenie
Metoda połowu ryb - metoda połowu: sieci okrężnicze/włoki.
Obszar połowu ryb - Obszar połowu: FAO 27 (Północno wschodni Atlantyk - A: Morze Norweskie &/lub B: Morze Północne &/lub C: Morze Islandzkie). Obszar połowu A i/lub B, i/lub C został umieszczony obok daty przydatności.
Adres internetowy
www.viciunaigroup.eu
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Średnie wartości odżywcze w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 588 kJ/141 kcal |
Tłuszcz: | 9,7 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 2,7 g |
Węglowodany: | 2,5 g |
- w tym cukry: | 1,3 g |
Białko: | 11 g |
Sól: | 3,8 g |