1 szt - 0,180 kg
Kod kreskowy: 5901069000596
Dodatkowe informacje
Producent
Łosoś Ustka
Łosoś
Jakość Gwarantowana od 1954
Składniki
*H/K/M - w zależności od użytych składników: patrz nadruk przy dacie minimalnej trwałości; złowione w morzu włokiem pelagicznym
olej rzepakowy (38% przed sterylizacją)
filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus / obszar połowu: H* - Północno-wschodni Atlantyk FAO 27: Morze Norweskie (II a), Morze Północne (IV a, b, c), Północne i Południowe Morze Celtyckie (VII g, h), Morze Irlandzkie (VII a) K* - Północno-zachodni Atlantyk FAO 21: na zachód od Nowej Szkocji) lub bałtyckiego (Clupea harengus membras / obszar połowu: M* - Morze Bałtyckie FAO27.IIId) (60% ryby przed sterylizacją)
naturalny aromat papryki
sól
Marka
Łosoś Ustka
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia.
Cechy
wysoka zawartość Omega-3
Dobra Marka 2016 - jakość, zaufanie, renoma
O marce
Łosoś
Jakość Gwarantowana od 1954
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temp. +4°C do +25°C przy wilgotności względnej do 80%.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 25
Min. temp. °C - 4
Maks. wilgotność % - 80
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 84
Głębokość - 23
Szerokość - 151
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Nadające się do recyklingu
Rodzaj opakowania
Typ - Puszka konserwowa
Adres producenta
PR Łosoś Sp. z o.o.
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
Polska
Adres zwrotny
PR Łosoś Sp. z o.o.
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
Polska
tel. +48 59 84-72-700
e-mail: lososustka@lososustka.com.pl
www.lososustka.com.pl
Kontakt
PR Łosoś Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
wysoka zawartość Omega-3
Adres kontaktowy
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
Polska
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Telefon kontaktowy
tel. +48 59 84-72-700
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05901069040592
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce.
Email kontaktowy
lososustka@lososustka.com.pl
Adres internetowy
www.lososustka.com.pl
Łacińska nazwa ryby
Clupea harengus
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1402 kJ / 339 kcal |
Tłuszcz: | 31 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 3,9 g |
Węglowodany: | 0 g |
- w tym cukry: | 0 g |
Białko: | 15 g |
Sól: | 1,1 g |
Kwasy tłuszczowe Omega-3: | 3,7 g |
- w tym kwas alfa-linolenowy (ALA): | 2,0 g |
- w tym kwas eikozapentaenowy (EPA): | 0,7 g |
- w tym kwas dokozaheksaenowy (DHA): | 0,6 g |
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. |