Filety śledziowe w sosie jogurtowym
Udostępnij na FacebookuFilety śledziowe w aksamitnym sosie jogurtowym z dodatkiem selera oraz jabłka.
1 szt - 0,280 kg
Kod kreskowy: 5900344018271
Dodatkowe informacje
Producent
Cechy
najlepsze z Atlantyku
sos na bazie naturalnych składników
bez dodatku słodzików
Marka
Lisner
Składniki
32% filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)*
olej rzepakowy
woda
5,7% jogurt
5,7% jabłko
cukier
4,3% seler
śmietana
ocet spirytusowy
żółtko jaja
sól
mielona gorczyca
przyprawy
substancja zagęszczająca (guma guar)
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
odtłuszczone mleko w proszku
aromat
*Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) za pomocą włoków pelagicznych lub okrężnic.
Adres firmy
ul. Strzeszyńska 38/42
60-479 Poznań
Nazwa firmy
Lisner Sp. z o.o.
Adres zwrotny
Lisner Sp. z o.o.
ul. Strzeszyńska 38/42
60-479 Poznań
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C
Adres producenta
Lisner Sp. z o.o.
ul. Strzeszyńska 38/42
60-479 Poznań
Rodzaj opakowania
Typ - Opakowanie plastikowe
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 88
Szerokość - 158
Głębokość - 62
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 7
Zalecenia dla alergików
Seler - Zawiera
Jaja - Zawiera
Ryba - Zawiera
Mleko - Zawiera
Gorczyca - Zawiera
Tekst dotyczący alergenów
W zakładzie przetwarzane są również: skorupiaki, gluten i soja.
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Marynowane filety śledziowe w sosie jogurtowym.
Informacje o dodatkach: pozostały tekst
Bez dodatku słodzików
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1317 kJ / 319 kcal |
Tłuszcz: | 29,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 3,6 g |
Węglowodany: | 6,7 g |
w tym cukry: | 5,7 g |
Białko: | 5,8 g |
Sól: | 1,9 g |
Możliwe naturalne odchylenia |