1 szt - 0,280 kg
Kod kreskowy: 5900344018110
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
olej rzepakowy
3,5% jabłko gotowane
32% marynowane filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* (śledź, cukier, sól, ocet spirytusowy, przyprawy)
cukier
ocet spirytusowy
9% śmietana (śmietana, stabilizator: karagen)
jogurt termizowany (odtłuszczone mleko, skrobia modyfikowana, żelatyna wieprzowa, stabilizator: guma guar)
sól
7,5% cebula marynowana
żółtko jaja
skrobia modyfikowana
mielona gorczyca
woda
kurkuma
sok z jabłek
substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
7% ogórek konserwowy
*Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Morzu Celtyckim (3), Skagerrak i Kattegat (8), Morzu Irlandzkim (11), Morzu Bałtyckim (13) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i kategorii narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: skorupiaki, soję i seler.
Produkt bezglutenowy.
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Marynowane filety śledziowe bez skóry w sosie śmietanowym.
Marka
Lisner
Cechy
100% dziko żyjąca ryba
bez glutenu
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Skorupiaki - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Mleko - Zawiera
Gorczyca - Zawiera
Jaja - Zawiera
Soja - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 7
Przygotowanie i stosowanie
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 62
Głębokość - 88
Szerokość - 158
Rodzaj opakowania
Typ - Opakowanie
Adres producenta
Lisner Poznań sp. z o.o. sp.k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Adres zwrotny
Lisner Poznań sp. z o.o. sp.k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Kontakt
Lisner Poznań sp. z o.o. sp.k.
Adres kontaktowy
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Pochodzenie
Obszar połowu ryb - Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Morzu Celtyckim (3), Skagerrak i Kattegat (8), Morzu Irlandzkim (11), Morzu Bałtyckim (13) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i kategorii narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | produktu: w 100 g |
---|---|
Energia | 1217 kJ |
Energia | 295 kcal |
Tłuszcz | 27,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,2 g |
Węglowodany | 6,4 g |
w tym cukry | 5,3 g |
Białko | 5,7 g |
Sól | 2,0 g |
Możliwe naturalne odchylenia. |