Frank & Oli Protein brownie czekolada + kakao miękkie ciasteczko 50 g
Udostępnij na FacebookuProteinowe ciastko wegańskie z czekoladą i kakao. Produkt bezglutenowy. Zawiera substancje słodzące.
1 szt - 0,050 kg
Kod kreskowy: 5900316552178
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Proteinowe ciastko wegańskie z czekoladą i kakao. Produkt bezglutenowy. Zawiera substancje słodzące.
Składniki
błonnik z korzenia cykorii, białko grochowe 15%, czekolada 15% (substancja słodząca: maltitol, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny z rzepaku), pasta z orzechów arachidowych, miąższ z orzechów kokosa, kakao, substancja słodząca: maltitol, naturalny aromat, sól himalajska. Produkt może zawierać sezam i orzechy. Na terenie zakładu produkcyjnego używane są białka mleka.
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Nazwa producenta
Frank@Oli sp. z o.o.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 0,23 g |
Zawartość białek | 18 g |
Zawartość błonnika | 20 g |
Cukry | 7,1 g |
Zawartość węglowodanów | 29 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 10,5 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 21 g |
Wartość energetyczna kJ | 1753 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 421 kcal |
W porcji 50 g | |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 9,1 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 206 kcal |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 860 kJ |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 10 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 5,3 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 15 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 3,5 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 10 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,11 g |