1 szt - 0,085 kg
Kod kreskowy: 7613036964708
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
zboża
cukry
minerały
mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (w tym wołowina 4 %)
Cechy
produkt odpowiedni także dla kotów wysterylizowanych
Marka
Friskies
Przygotowanie i stosowanie
Dla średniej wielkości dorosłego kota (4 kg) podawaj 4 saszetki dziennie w 2 posiłkach, w temperaturze pokojowej. Podane normy ilości karmy dla kotów dorosłych odnoszą się do zwierząt umiarkowanie aktywnych w normalnej temperaturze otoczenia. Indywidualne potrzeby różnią się a ilość podawanej kamy powinna być tak dostosowana, aby utrzymać szczupłą sylwetkę i prawidłową masę ciała Twojego kota. Zwierzę powinno mieć stały dostęp do świeżej, czystej wody do picia. Friskies w Sosie jest odpowiedni także dla kotów wysterylizowanych.
Przechowywanie
Produkt powinien być przechowywany w chłodnym i suchym miejscu.
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
Nestlé Polska S.A.,
ul. Domaniewska 32,
02-672 Warszawa
Infolinia 801 315 005
cs@pl.nestle.com
www.friskies.pl
Adres zwrotny
Nestlé Polska S.A.,
ul. Domaniewska 32,
02-672 Warszawa
Infolinia 801 315 005
cs@pl.nestle.com
www.friskies.pl
Kontakt
Nestlé Polska S.A.
Adres kontaktowy
ul. Domaniewska 32,
02-672 Warszawa
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 140
Szerokość na półce - 93
Głębokość na półce - 14
Waga od dostawcy
Waga brutto - 90
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 93
Głębokość - 14
Wysokość - 140
Telefon kontaktowy
Infolinia 801 315 005
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 90 - Plastik/aluminium
Opakowanie logistyczne
GTIN - 07613036640886
Email kontaktowy
cs@pl.nestle.com
Adres internetowy
www.friskies.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Dodatki: |
---|---|
Dodatki dietetyczne: | IU/kg: |
wit. A: | 580 |
wit. D3: | 89 |
mg/kg: | |
tauryna: | 367 |
siarczan żelaza (II), monohydrat: | Fe: 6.7 |
bezwodny jodan wapnia: | I: 0.16 |
pentahydrat siarczanu miedzi(II): | Cu: 0.58 |
siarczan manganawy, monohydrat: | Mn: 1.3 |
jednowodny siarczan cynku: | Zn: 11.8 |
Aromaty. | |
Składniki analityczne: | |
wilgotność: | 84,0 % |
białko: | 6,5 % |
tłuszcz surowy: | 2,5 % |
popiół surowy: | 2,1 % |
włókno surowe: | 0,07 % |
kwasy tłuszczowe Omega-6: | 0,3% |