FRUŻELINA OWOCE LEŚNE W ŻELU 380G
Udostępnij na FacebookuFrużelina - owoce w żelu to oryginalny owocowy dodatek urozmaicający domowe desery oraz wypieki. Można go stosować bezpośrednio, a także zapiekać. Produkt sporządzono z owoców zanurzonych w smacznym i delikatnym żelu. Polecamy do sporządzania deserów owocowych, lodów, gofrów, jako nadzienie lub dekoracja ciast, tortów, naleśników, omletów.
1 szt
Kod kreskowy: 5901491600371
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Frużelina - owoce w żelu to oryginalny owocowy dodatek urozmaicający domowe desery oraz wypieki. Można go stosować bezpośrednio, a także zapiekać. Produkt sporządzono z owoców zanurzonych w smacznym i delikatnym żelu. Polecamy do sporządzania deserów owocowych, lodów, gofrów, jako nadzienie lub dekoracja ciast, tortów, naleśników, omletów.
Składniki
owoce leśne (jeżyny, czarne jagody, truskawki, czarne porzeczki, wiśnie drążone) - 60%, woda, cukier, , skrobia modyfikowana, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Nazwa producenta
PROSPONA SP. Z O.O.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,6 g |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 2 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 15 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 20 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 379 |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 89 |
W porcji 95 g | |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 360 kJ |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 85 kcal |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0,6 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1,9 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 14 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 19 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 g |