1 szt  - 0,150 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 8412289005591                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
podpuszczka
pasteryzowane mleko owcze
bakterie fermentacji mlekowej
substancja konserwująca w skórce - natamycyna
substancja konserwująca - Lizozym (z białka jaj)
sól
substancja konserwująca w skórce - kwas sorbowy
barwnik w skórce - tlenki i wodorotlenki żelaza
Zawartość tłuszczu 37 %
Marka
García Baquero
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Hiszpański ser podpuszczkowy, dojrzewający, wyprodukowany z pasteryzowanego mleka owczego.
Pozostałe informacje
DOP - Denomination of Origin Protected - chroniona nazwa pochodzenia.
Zalecenia dla alergików
Jaja - Zawiera
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 2
Przygotowanie i stosowanie
Skórka sera nie jest jadalna.
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2 °C do +8 °C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 137
Głębokość - 33
Szerokość - 137
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
Campo de San Juan, S.L.,
C / Syrah. 4
C.R 13600 Alcazar de San Juan,
Hiszpania
Adres zwrotny
Jansen Kaczorowski Cichocki Sp. J.,
ul. Szyszkowa 35 /37,
02-285 Warszawa
Kontakt
Jansen Kaczorowski Cichocki Sp. J.
Adres kontaktowy
ul. Szyszkowa 35 /37,
02-285 Warszawa
Kraj
Kraj pochodzenia - Hiszpania
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Hiszpania
Adres dystrybutora
Jansen Kaczorowski Cichocki Sp. J.,
ul. Szyszkowa 35 /37,
02-285 Warszawa
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1782 kJ/ 430 kcal | 
| Tłuszcz | 37 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 25 g | 
| Węglowodany | 1,3 g | 
| w tym cukry | 1,3 g | 
| Białko | 23 g | 
| Sól | 1,8 g |