Gdańskie Młyny Mąka z kłoskiem Mąka pszenna tortowa typ 450 1 kg

Udostępnij na Facebooku

Gdańskie Młyny Mąka z kłoskiem Mąka pszenna tortowa typ 450 1 kg
  • Gdańskie Młyny Mąka z kłoskiem Mąka pszenna tortowa typ 450 1 kg
Produkt chwilowo niedostępny

1 szt - 1,000 kg

Kod kreskowy: 5903862000063

Dodatkowe informacje
Moje tagi: Dodaj tag

Producent

Gdańskie Młyny

Wypróbuj także:
Gdańskie Młyny Mąka z kłoskiem gdańska typ 500
Gdańskie Młyny Mąka z kłoskiem wrocławska typ 500
Gdańskie Młyny Mąka z kłoskiem luksusowa typ 550
Gdańskie Młyny Mąka z kłoskiem krupczatka typ 500

Marka

Gdańskie Młyny

O marce

Wypróbuj także:
Gdańskie Młyny Mąka z kłoskiem gdańska typ 500
Gdańskie Młyny Mąka z kłoskiem wrocławska typ 500
Gdańskie Młyny Mąka z kłoskiem luksusowa typ 550
Gdańskie Młyny Mąka z kłoskiem krupczatka typ 500

Dodatkowe informacje

Polub nas na Facebooku
Znajdziesz tam ciekawe przepisy, porady oraz rezultaty wypieków klientów

Przygotowanie i stosowanie

Najlepsza do przygotowania:
biszkoptów, babeczek, wykwintnych i delikatnych ciast

Przechowywanie

Przechowywać w suchym, przewiewnym i chłodnym miejscu.

Rodzaj opakowania

Typ - Torebka

Adres producenta

Gdańskie Młyny - Sp. z o.o.
ul. Na Ostrowiu 1,
80-873 Gdańsk
tel.: 58 763 49 99
www.gdanskiemlyny.pl

Adres zwrotny

Gdańskie Młyny - Sp. z o.o.
ul. Na Ostrowiu 1,
80-873 Gdańsk
tel.: 58 763 49 99
www.gdanskiemlyny.pl

Kontakt

Gdańskie Młyny - Sp. z o.o.

Adres kontaktowy

ul. Na Ostrowiu 1,
80-873 Gdańsk

Wymiary od dostawcy

Głębokość na półce - 65

Wysokość na półce - 150

Szerokość na półce - 100

Waga od dostawcy

Waga brutto - 1006

Jednostka sprzedażowa - od dostawcy

Wysokość - 150

Głębokość - 65

Szerokość - 100

Przepisy

Tort z malinami

Składniki:
- 1 szklanka mąki tortowej z kłoskiem
- 6 jajek
- ½ szklanki kakao
- 1 szklanka cukru
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia
- 3 szklanki śmietany 30% lub 36%
- ½ szklanki cukru pudru
- 1 łyżka żelatyny
- 500 g malin

Przygotowanie:
Białka należy ubić, następnie dodawać stopniowo cukier, żółtka, proszek do pieczenia, kakao i mąkę.
Następnie ciasto należy wlać do formy o średnicy około 25 cm wyłożonej papierem i piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 180°C przez około 40 minut.
W trakcie pieczenia należy zająć się przygotowaniem bitej śmietany do przełożenia tortu. Żelatynę należy rozrobić z gorącą wodą i odstawić do wystygnięcia. Schodzoną śmietanę ubić, pod koniec ubijania dodać cukier puder i żelatynę.
Ostudzony biszkopt należy podzielić na 3 części, przełożyć bitą śmietaną i udekorować na wierzchu malinami.

Kraj

Kraj pochodzenia - Polska

Telefon kontaktowy

58 763 49 99

Opakowanie logistyczne

GTIN - 05903862100060

Pochodzenie

Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce

Adres internetowy

www.gdanskiemlyny.pl

Wartości odżywcze

Wartości odżywczew 100 g produktu:
Wartość energetyczna1456 kJ / 343 kcal
Tłuszcz1,2 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone0,3 g
Węglowodany72 g
- w tym cukry1,5 g
Białko10 g
Sól0 g


Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Wygodne zakupy online

Supermarket internetowy Piotr i Paweł to miejsce na udane zakupy w Internecie. Jesteśmy już w całej Polsce. Nasz internetowy sklep spożywczy to przyjemność z e-zakupów. W naszej ofercie: Pieczywo, Warzywa i Owoce, Nabiał, Sery, Wędliny i Mięso, Ryby, Mrożonki, Kawy i Herbaty, Przetwory i Przyprawy, Słodycze, Napoje. Piotr i Paweł – Zakupy przez Internet. Życzymy udanych zakupów. Supermarket online - Zapraszamy.