1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 5908226809924
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mięso z łopatki wieprzowej 100%.
Zawartość procentowa tłuszczu poniżej 15%.
Stosunek kolagenu do białka mięsa poniżej 12%.
Dodatkowe informacje
Zawiera wkład absorpcyjny.
Pergamin znajdujący się pod wstęgą mięsa nie nadaje się do spożycia.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +2°C.
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 24 godziny.
Przygotowanie i stosowanie
Spożyć po obróbce cieplnej.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres producenta
Goodvalley Sp. z o.o.
ul. Młyńska 43b,
77-320 Przechlewo
Adres zwrotny
Goodvalley Sp. z o.o.
ul. Młyńska 43b,
77-320 Przechlewo
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g | %RWS* w 100 g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 890 kJ/ 212 kcal | 11% |
Tłuszcze | 15 g | 21% |
w tym kwasy tłuszczowe | 5 g | 25% |
Węglowodany | 0,2 g | 0,2% |
w tym cukry | 0,2 g | 0,2% |
Białko | 19 g | 38% |
Sól | 0,2 g | 3% |
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej odoby dorosłej (8400kJ/ 2000 kcal) | ||
Podane wartości odżywcze dotyczą produktu przed obróbką termiczną. | ||
Zawartość soli zdeklarowana w tabeli wartości odżywczej pochodzi z naturalnie występującego sodu w mięsie |