Goya oliwki z pastą paprykową
Udostępnij na FacebookuOliwki zielone z papryką GOYA należą do gatunku hiszpańskich oliwek Manzanilla I kategorii pochodzących z regionu Andaluzji. Manzanilla to mięsiste oliwki o owalnym kształcie i małej pestce. Ich miąższ jest delikatny i miękki a kolor jasnozielony. Oliwki pomagają zwalczać cholesterol, są bogatym źródłem błonnika oraz wielu witamin i minerałów, przez co polecane są do codziennej diety. Już 7 oliwek dziennie zapewnia optymalną dawkę potrzebnych organizmowi składników odżywczych.Oliwki to idealna przystawka oraz doskonały dodatek do sałatek, potraw z mięs, ryb, makaronu czy ryżu.
                            
                            1 szt 
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 41331013239                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
zielone oliwki Manzanilla (KAT. I),
 pasta paprykowa; 
substancje zagęszczające: alginian sodu, guma guar; regulator kwasowości: kwas mlekowy; 
woda; 
sól
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Kraj
Kraj pochodzenia - Hiszpania
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
PHZ Profit Sp. z o.o.
ul. Gdańska 119
85-022 Bydgoszcz
Adres zwrotny
PHZ Profit Sp. z o.o.
ul. Gdańska 119
85-022 Bydgoszcz
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 572 kJ / 141 kcal | 
| tłuszcz | 15 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3 g | 
| Węglowodany | 0 g | 
| w tym cukry | 0 g | 
| błonnik | 2,3 g | 
| białko | 0,9 g | 
| sól | 1,4 g | 
 
            