Grillowane filety z makreli w sosie barbecue 120g
Udostępnij na FacebookuMakrela grillowana w sosie barbecue
                            
                            1 szt  - 0,120 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 8004030622111                        
Dodatkowe informacje
Producent
Instrukcje dotyczące przygotowania
Aby nie uszkodzić opakowania nie należy wystawiać produktu na bezpośrednie działanie promieni słonecznych, jak również wysokich temperatur (50 – 60°C) za wyjątkiem normalnego stosowania. Aby uniknąć pogorszenia właściwości organoleptycznych, produkt nie może być mrożony bądź poddany temperaturom zamarzania.
Kraj pochodzenia głównego składnika
Francja
Opis marketingowy
Makrela grillowana w sosie barbecue
Składniki
makrela* 85%, woda, koncentrat pomidorowy, biały ocet winny, cukier, ocet balsamiczny (ocet winny, moszcz winogronowy), aromaty, sól, aromaty dymu wędzarniczego, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.
Sposób przechowywania
przechowywać w temperaturze pokojowej
Temperatura przechowywania min - max
20 - 25 °C
Nazwa producenta
BOLTON
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | |
|---|---|
| Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,2 g | 
| Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 16 g | 
| Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 2,2 g | 
| Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 2,7 g | 
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 7,3 g | 
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 5,7 g | 
| Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 4 g | 
| Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 17 g | 
| Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 947 kJ/100g | 
| Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 228 kcal/100g | 
 
            