Grzyby mun całe House of Asia
Udostępnij na FacebookuGrzyby mun.Grzyby Mun wyróżniają się charakterystyczną chrupkością. Pokrojone w drobne paseczki stanowią po namoczeniu i ugotowaniu znakomity dodatek do azjatyckich potraw.
1 szt
Kod kreskowy: 5907603458656
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
grzyby mun 100%
Opis produktu
Grzyby mun znane również, jako muer, to niezwykle popularny dodatek do potraw kuchni Dalekiego Wschodu. Wyróżniają się charakterystyczną chrupkością oraz tym, że wspaniale chłoną smak potrawy nadal pozostając kruche. Stosowane głównie do dań z woka - stir-fry, gulaszów, zup i sałatek. Znakomicie urozmaicają ich smak i wygląd. Grzyby mun House of Asia występują w wygodnej formie pokrojonych już kapeluszy. To znacznie ułatwia pracę.
Instrukcje dotyczące przygotowania
Instrukcie dotyczące przygotowania - Ogólnie - namocz grzyby w gorącej wodzie, aby zmiękły. Dodaj odsączone grzyby do wybranego dania lub sosu. Całość zagotuj lub usmaż.
Przechowywanie
w suchym i chłodnym miejscu.
Przygotowanie i stosowanie
Niezastąpiony składnik dań kuchni chińskiej.
Stosowane głównie do dań z woka - stir-fry.
Polecamy również do sałatek, spring rolls oraz zup.
Kraj
Kraj pochodzenia - Chiny
Adres zwrotny
De Care Sp. z o.o.
Pieńków 147A
05-152 Czosnów
www.decare.pl
e-mail: decare@decare.pl
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa
W opakowaniu znajduje się torebka ze środkiem pochłaniającym wilgoć. Zawartość torebki nie nadaje się do spożycia. Chronić przed dziećmi.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
tłuszcz | 0,6g |
kwasy tłuszczowe nasycone | 0g |
węglowodany | 70,2g |
cukry | 0g |
białko | 7,8g |
Sól | 0,1g |