Orbit Peppermint Guma do żucia bez cukru 35 g (25 drażetek)
Udostępnij na FacebookuZerwij z resztkami jedzenia dla zdrowych i czystych zębów. Żuj po jedzeniu i piciu przez co najmniej 20 minut. Zróżnicowana, zbilansowana dieta i zdrowy tryb życia są ważne.
1 szt - 0,035 kg
Kod kreskowy: 4009900382199
Dodatkowe informacje
Producent
Orbit
Jedz Pij Żuj Orbit.
Składniki
substancja utrzymująca wilgoć glicerol
emulgator lecytyna sojowa
barwnik E171
substancja glazurująca wosk carnauba
przeciwutleniacz BHA
aromaty
substancja zagęszczająca guma arabska
substancje słodzące ksylitol, sorbitol, mannitol, aspartam, sól aspartamu - acesulfam, acesulfam K
baza gumowa
Marka
Orbit
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Bezcukrowa guma do żucia zawierająca substancje słodzące o smaku miętowym.
Cechy
bezcukrowa guma do żucia Orbit pomaga optymalizować poziom pH osadu nazębnego
Opis produktu
Zerwij z resztkami jedzenia dla zdrowych i czystych zębów.
Żuj po jedzeniu i piciu przez co najmniej 20 minut. Zróżnicowana, zbilansowana dieta i zdrowy tryb życia są ważne.
O marce
Jedz Pij Żuj Orbit.
Pozostałe informacje
Zawiera źródło fenyloalaniny.
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 144
Szerokość - 90
Głębokość - 14
Rodzaj opakowania
Typ - Torebka
Adres producenta
Wrigley Poland Sp. z o.o.
ul. Obodrzycka 69
61-249 Poznań
Polska
Adres zwrotny
Wrigley Poland Sp. z o.o.
ul. Obodrzycka 69
61-249 Poznań
Polska
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa
Spożycie w nadmiernych ilościach może wywołać efekt przeczyszczający.
Kontakt
Wrigley Poland Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Obodrzycka 69
61-249 Poznań
Polska
Informacje dot. stylu życia
Bez dodatku cukru
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
25 drażetek
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Kraj pochodzenia: Polska
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | na 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 621 kJ |
Wartość energetyczna | 149 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
- Nasycone kwasy tłuszczowe | 0 g |
Węglowodany | 62,1 g |
- Cukry | 0 g |
- Poliole | 62,1 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |