1 kg
Kod kreskowy: 2915471
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Halibut dzwonko (Reinhardtius hippoglossoides), sól,
Marka
" Rybhand "
Dodatkowe informacje
Technologia produkcji: wędzony na ciepło. Metoda produkcji: złowione w morzu. Obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO27. Narzędzie połowowe: haki.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od + 2° C do
+ 6 ° C.
Adres producenta
Rybhand
ul. Św. Ducha 118-120
63-200 Jarocin
Adres zwrotny
Rybhand
ul. Św. Ducha 118-120
63-200 Jarocin
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 974 kJ / 232 kcal |
Tłuszcz | 17 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,6 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 17 g |
Sól | 2,4 g |