1 szt  - 0,160 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 9002975324502                        
Dodatkowe informacje
Producent
HARIBO
Haribo smak radości dla dzieci i dorosłych!
Składniki
substancja glazurująca: wosk carnauba
kwasy: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy
syrop glukozowy
ekstrakt owocu bzu czarnego
cukier
regulator kwasowości: cytrynian trisodowy, cytrynian triwapniowy, wodorojabłczan sodu;
skrobia
aromat
koncentraty owocowe i roślinne: czarny bez, aronia, winogrona, czarna porzeczka, pomarańcz, cytryna, spirulina, krokosz
substancja żelująca: gellan
karmelizowany syrop cukrowy
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać mleko, pszenicę.
Marka
HARIBO
Cechy
bez sztucznych barwników
O marce
Haribo smak radości dla dzieci i dorosłych!
Dodatkowe informacje
www.haribo.com
Zalecenia dla alergików
Mleko - Może zawierać
Pszenica - Może zawierać
Przechowywanie
Chronić przed ciepłem i wilgocią.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 18
Szerokość - 143
Wysokość - 194
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres zwrotny
Haribo Sp. z o.o.,
Aleje Jerozolimskie 142B, 
02-305 Warszawa
Kontakt
Haribo Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
Aleje Jerozolimskie 142B, 
02-305 Warszawa
Dodatki
Barwniki sztuczne - Nie zawiera
Kraj
Kraj pochodzenia - Produkt UE
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w UE.
Adres dystrybutora
Haribo Sp. z o.o.,
Aleje Jerozolimskie 142B, 
02-305 Warszawa
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g | RI* na porcję (25 g) | 
|---|---|---|
| Wartość energetyczna: | 1475 kJ347 kcal | 4 % | 
| Tłuszcz: | <0,5 g | <1 % | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | <0,1 g | <1 % | 
| Węglowodany: | 85 g | 8 % | 
| w tym cukry: | 65 g | 18 % | 
| Białko: | <0,5 g | <1 % | 
| Sól: | 0,36 g | 2 % | 
| RI*= Referencyjna wartość spożycia. | ||
| Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal). | ||
| Opakowanie zawiera ≈ 6 porcji. Jedna porcja to mała garść produktu. |