1 szt - 1,750 litr
Kod kreskowy: 5900352015248
Dodatkowe informacje
Producent
Hellena
Hellena
Kusi smakiem
Składniki
barwniki: E 150d, karoteny
cukier (D) i/lub syrop glukozowo-fruktozowy (G)*
substancje słodzące: sukraloza, cyklaminian sodu
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
* D, G zależnie od zastosowanych surowców (patrz nadruk przy oznaczeniu daty)
aromaty
woda mineralna (77%)
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Zawartość soku owocowego minimum 20%
sok jabłkowy otrzymany z zagęszczonego soku (20%)
Marka
Hellena
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Napój owocowy, niegazowany o smaku jabłkowym. Zawiera cukier i substancje słodzące. Pasteryzowany.
Cechy
nowa receptura
mniej cukru
nie zawiera konserwantów
ulubione polskie smaki
20% soku
na bazie naturalnej wody mineralnej
O marce
Hellena
Kusi smakiem
Dodatkowe informacje
Facebook: @mojahellena
Instagram: @mojahellena
#dbajosiebie
Przygotowanie i stosowanie
Sok jabłkowy może spowodować powstanie osadu.
Przechowywanie
Przechowywać w chłodnym miejscu. Chronić przed światłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 96
Wysokość - 332
Szerokość - 96
Informacje o recyklingu
Wypełnienie opakowania - Nadające się do recyklingu
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka plastikowa
Adres producenta
Colian sp. z o.o.,
ul. Zdrojowa 1
62-860 Opatówek,
Poland
www.colian.com,
www.hellena.pl
Adres zwrotny
Colian sp. z o.o.,
ul. Zdrojowa 1
62-860 Opatówek,
Poland
www.colian.com,
www.hellena.pl
Kontakt
Colian sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Zdrojowa 1
62-860 Opatówek,
Poland
Dodatki
konserwanty - Nie zawiera
Substancje słodzące - Contains
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 1 - PET
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900352120744
Adres internetowy
www.hellena.pl
www.colian.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 ml napoju: |
---|---|
wartość energetyczna | 83 kJ / 20 kcal |
węglowodany | 4,7 g |
w tym cukry | 4,5 g |
Zawiera znikome ilości tłuszczu, w tym kwasów tłuszczowych nasyconych oraz białka i soli. |