1 szt - 1,750 litr
Kod kreskowy: 5900352015255
Dodatkowe informacje
Producent
Hellena
Hellena
Kusi smakiem
Składniki
* D, G zależnie od zastosowanych surowców (patrz nadruk przy oznaczeniu daty)
Zawartość soków owocowych minimum 20%
stabilizatory: guma arabska
estry glicerolu i żywicy roślinnej
cukier (D) i/lub syrop glukozowo-fruktozowy (G)*
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
barwnik: karoteny
aromaty
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
substancje słodzące: sukraloza, cyklaminian sodu
woda mineralna (77%)
soki owocowe otrzymane z zagęszczonych soków: jabłkowy (19%), gruszkowy (1%)
Marka
Hellena
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Napój owocowy, niegazowany o smaku jabłkowo-gruszkowym. Zawiera cukier i substancje słodzące. Pasteryzowany.
Cechy
nowa receptura
mniej cukru
nie zawiera konserwantów
ulubione polskie smaki
20% soku
na bazie naturalnej wody mineralnej
O marce
Hellena
Kusi smakiem
Dodatkowe informacje
Facebook: @mojahellena
Instagram: @mojahellena
#dbajosiebie
Przygotowanie i stosowanie
Soki: jabłkowy i gruszkowy mogą spowodować powstanie osadu.
Przechowywanie
Przechowywać w chłodnym miejscu. Chronić przed światłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 334
Głębokość - 96
Szerokość - 96
Informacje o recyklingu
Packing - Recyclable
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka plastikowa
Adres producenta
Colian sp. z o.o.,
ul. Zdrojowa 1
62-860 Opatówek,
Poland
www.colian.com,
www.hellena.pl
Adres zwrotny
Colian sp. z o.o.,
ul. Zdrojowa 1
62-860 Opatówek,
Poland
www.colian.com,
www.hellena.pl
Kontakt
Colian sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Zdrojowa 1
62-860 Opatówek,
Poland
Dodatki
Substancje słodzące - Zawiera
konserwanty - Nie zawiera
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 1 - PET
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900352120751
Adres internetowy
www.colian.com
www.hellena.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 ml napoju: |
---|---|
wartość energetyczna | 83 kJ / 20 kcal |
węglowodany | 4,7 g |
w tym cukry | 4,5 g |
Zawiera znikome ilości tłuszczu, w tym kwasów tłuszczowych nasyconych oraz białka i soli. |