Henglein ciasto francuskie z masłem
Udostępnij na FacebookuCiasto francuskie z masłem 230 g Prostokątne, na papierze do pieczenia
1 szt - 0,230 kg
Kod kreskowy: 4001163108967
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mąka pszenna, masło 24%*,
woda,
cukier,
alkohol etylowy,
sól,
regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
* Z masłem z Unii Europejskiej.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C.
Przygotowanie i stosowanie
Ciasto francuskie przygotuj zawsze zaraz po wyjęciu z lodówki, aby było chłodne. Powykrawaj z ciasta wybrane kształty, posmaruj rozmąconym jajkiem. Piecz na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia przez ok.15 minut w piekarniku nagrzanym do 200˚ C.
Adres producenta
Wyprodukowano przez:
HENGLEIN GmbH
dla:
HENGLEIN Polska Sp. z o.o.
ul. Wapienna 2
42-520 Dąbrowa Górnicza
Adres zwrotny
Wyprodukowano przez:
HENGLEIN GmbH
dla:
HENGLEIN Polska Sp. z o.o.
ul. Wapienna 2
42-520 Dąbrowa Górnicza
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1506 kJ / 361 kcal |
tłuszcz | 20 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 13 g |
Węglowodany | 36 g |
w tym cukry | 1,2 g |
białko | 5,4 g |
sól | 0,50 g |