Herbapol Dżem jabłkowy o obniżonej zawartości cukru 280 g
Udostępnij na FacebookuIdealny do naleśników, domowych bułeczek i słodkich ciast, ale też klasycznie - na kanapkę, po prostu!
1 szt - 0,280 kg
Kod kreskowy: 5900956201276
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
Sporządzono z 100 g owoców na 100 g produktu
Łączna zawartość cukru 34 g na 100 g produktu
cukier
jabłka
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
substancja żelująca: pektyny
Marka
Herbapol
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Dżem jabłkowy o obniżonej zawartości cukru.* Pasteryzowany.
*Produkt zawiera ponad 30 % mniej cukru niż dżemy o łącznej zawartości cukru 60 g na 100 g produktu.
Cechy
idealny do naleśników
100 % jabłek z mazowieckich sadów
użyto 100 g jabłek na 100 g dżemu
moc owoców
bez gumy guar
Opis produktu
Idealny do naleśników, domowych bułeczek i słodkich ciast, ale też klasycznie - na kanapkę, po prostu!
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed końcem: data (numer partii) na wieczku. Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Ciemnienie produktu w trakcie przechowywania jest zjawiskiem naturalnym.
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
„Herbapol-Lublin" S.A.
ul. Diamentowa 25,
20-471 Lublin,
Polska
www.herbapol.com.pl
Adres zwrotny
„Herbapol-Lublin" S.A.
ul. Diamentowa 25,
20-471 Lublin,
Polska
www.herbapol.com.pl
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa
Produkt z owoców, może zawierać pozostałości nasion jabłek.
Kontakt
„Herbapol-Lublin" S.A.
Adres kontaktowy
ul. Diamentowa 25,
20-471 Lublin,
Polska
Oświadczenia żywieniowe
o obniżonej zawartości cukru
Wymiary od dostawcy
Szerokość na półce - 68
Głębokość na półce - 68
Wysokość na półce - 107
Waga od dostawcy
Waga brutto - 474
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 107
Głębokość - 68
Szerokość - 68
Dodatki
Przeciwutleniacze - Contains
Adres internetowy
www.herbapol.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 616 kJ / 145 kcal |
Tłuszcz | <0,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 34 g |
w tym cukry | 34 g |
Białko | <0,5 g |
Sól | <0,01 g |