1 szt - 0,280 kg
Kod kreskowy: 5900956202341
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Łączna zawartość cukru 34 g na 100 g produktu
owoce: mango 30 %, jabłko 10 %
woda
Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu
cukier
substancja żelująca: pektyny
Marka
Herbapol
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Dżem mango z jabłkiem o obniżonej zawartości cukru*. Pasteryzowany.
*Produkt zawiera ponad 30 % mniej cukru niż dżemy o łącznej zawartości cukru 60 g na 100 g produktu.
Cechy
bez gumy guar
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed końcem: data (numer partii) na wieczku. Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Ciemnienie produktu w trakcie przechowywania jest zjawiskiem naturalnym.
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
„Herbapol-Lublin" S.A.
ul. Diamentowa 25
20-471 Lublin
Polska
www.herbapol.com.pl
Adres zwrotny
„Herbapol-Lublin" S.A.
ul. Diamentowa 25
20-471 Lublin
Polska
www.herbapol.com.pl
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa
Produkt z owoców, może zawierać pozostałości pestek.
Kontakt
„Herbapol-Lublin" S.A.
Adres kontaktowy
ul. Diamentowa 25
20-471 Lublin
Polska
Oświadczenia żywieniowe
o obniżonej zawartości cukru
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 68
Szerokość na półce - 68
Wysokość na półce - 107
Waga od dostawcy
Waga brutto - 474
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 68
Wysokość - 107
Szerokość - 68
Adres internetowy
www.herbapol.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 572 kJ / 135 kcal |
Tłuszcz | <0,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 33 g |
w tym cukry | 33 g |
Białko | <0,5 g |
Sól | <0,01 g |