Herbapol Dżem z czerwonych porzeczek o obniżonej zawartości cukru 280 g
Udostępnij na FacebookuDo produkcji naszego dżemu użyliśmy wyłącznie owoców pochodzących z Polski, aby w naturalny sposób przywołać wspomnienia beztroskiego dzieciństwa pełnego słońca i pysznego smaku prosto z krzaczka. Smacznego!
1 szt - 0,280 kg
Kod kreskowy: 5900956202327
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Sporządzono z 40 g owoców na 100 g produktu
cukier
czerwone porzeczki
Łączna zawartość cukru 34 g na 100 g produktu
substancja żelująca: pektyny
woda
Marka
Herbapol
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Dżem z czerwonych porzeczek o obniżonej zawartości cukru.* Pasteryzowany.
*Produkt zawiera ponad 30 % mniej cukru niż dżemy o łącznej zawartości cukru 60 g na 100 g produktu.
Cechy
100 % polskich porzeczek
bez gumy guar
Opis produktu
Do produkcji naszego dżemu użyliśmy wyłącznie owoców pochodzących z Polski, aby w naturalny sposób przywołać wspomnienia beztroskiego dzieciństwa pełnego słońca i pysznego smaku prosto z krzaczka. Smacznego!
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed końcem: data (numer partii) na wieczku. Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
„Herbapol-Lublin" S.A.
ul. Diamentowa 25,
20-471 Lublin,
Polska
www.herbapol.com.pl
Adres zwrotny
„Herbapol-Lublin" S.A.
ul. Diamentowa 25,
20-471 Lublin,
Polska
www.herbapol.com.pl
Kontakt
„Herbapol-Lublin" S.A.
Adres kontaktowy
ul. Diamentowa 25
20-471 Lublin
Polska
Oświadczenia żywieniowe
o obniżonej zawartości cukru
Wymiary od dostawcy
Szerokość na półce - 68
Wysokość na półce - 107
Głębokość na półce - 68
Waga od dostawcy
Waga brutto - 474
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 107
Głębokość - 68
Szerokość - 68
Adres internetowy
www.herbapol.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 586 kJ / 138 kcal |
Tłuszcz | <0,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 32 g |
w tym cukry | 32 g |
Białko | <0,5 g |
Sól | <0,01 g |