Herbapol Konfitura extra z malin o obniżonej zawartości cukru 240 g
Udostępnij na FacebookuKonfitura z malin odmiany polana to idealny dodatek do słodkich i wytrawnych potraw.
1 szt - 0,240 kg
Kod kreskowy: 5900956201092
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Sporządzono z 60 g owoców na 100 g produktu
Łączna zawartość cukru 40 g na 100 g produktu
cukier
maliny (odmiany polana)
woda
substancja żelująca: pektyny
Marka
Herbapol
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Konfitura ekstra z malin o obniżonej zawartości cukru.* Pasteryzowana.
*Produkt zawiera ponad 30 % mniej cukru niż konfitura o łącznej zawartości cukru 60 g na 100 g produktu.
Cechy
100 % malin odmiany polana
bez gumy guar
Opis produktu
Konfitura z malin odmiany polana to idealny dodatek do słodkich i wytrawnych potraw.
Dodatkowe informacje
Inspiracje do swoich dań znajdziesz na: www.herbapol.com.pl w zakładce „Przepisy".
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed końcem: data (numer partii) na wieczku. Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Niewielkie ilości wody na powierzchni konfitury są zjawiskiem naturalnym i nie stanowi to wady produktu.
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
„Herbapol-Lublin" S.A.
ul. Diamentowa 25,
20-471 Lublin,
Polska
www.herbapol.com.pl
Adres zwrotny
„Herbapol-Lublin" S.A.
ul. Diamentowa 25,
20-471 Lublin,
Polska
www.herbapol.com.pl
Kontakt
"Herbapol-Lublin" S.A.
Oświadczenia żywieniowe
o obniżonej zawartości cukru
Adres kontaktowy
ul. Diamentowa 25
20-471 Lublin
Polska
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 90
Głębokość na półce - 72
Szerokość na półce - 72
Waga od dostawcy
Waga brutto - 400
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 90
Szerokość - 72
Głębokość - 72
Adres internetowy
www.herbapol.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 649 kJ / 153 kcal |
Tłuszcz | <0,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 35 g |
w tym cukry | 35 g |
Białko | 0,8 g |
Sól | <0,01 g |